SASKA PRITVRDILA: Pellegrini nie je hodný VÔBEC NIČOHO!
08 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Súčasný predseda Národnej rady (NR) SR a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini nie je hodný postu hlavy štátu a ani predsedu parlamentu. Vyhlásila to strana SaS. Kritizovala pritom aj spôsob, akým Pellegrini oznámil, že oficiálne kandidatúru ohlási 19. januára.

"Pellegrini vie už od volieb, že bude kandidovať za prezidenta. Umelo však naťahuje čas nielen s ohlásením svojej kandidatúry, ale zbytočne dlho otáľal aj s vyhlásením volieb," tvrdí líder SaS Richard Sulík.

Pellegrini podľa neho nechce spájať svoju kandidatúru s únosom právneho štátu a svojím postupom poškodzuje ostatných kandidátov, ktorí doteraz nemali informácie o konaní volieb a ani o tom, dokedy môžu zbierať podpisy od občanov.

SaS pripomenula výroky Pellegriniho pri kandidatúre exprezidenta Andreja Kisku či súčasnej hlavy štátu Zuzany Čaputovej. Podľa strany od nich vyžadoval nadstraníckosť, no členovia Hlasu-SD hovoria, že by Pellegrini ako prezident mohol ostať aj členom či predsedom strany.

SaS podčiarkla, že prezident síce spolupracuje s vládou a NR SR, ale mal by byť aj ich brzdou a protiváhou.

VRAJ KONŠTRUKTÍVNA OPOZÍCIA! SaS podáva trestné oznámenie na Pellegriniho
Len rozoštvávať, zvolávať protesty, odvolávať a podávať trestné oznámenia! Takto podľa opozície, ktorá pred voľbami sľubovala upokojenie situácie, vyriešenie chaosu a polarizácie spoločnosti, vyzerá konštruktívna kritika. Najnovšie chce Saska podať... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik