Richard Glück: Pani Sawiris, na Úrade vlády máte poštu z istej ambasády (VIDEO)
10 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Sviatky definitívne skončili a aj tí, ktorí si dovolenku dopriali až do trojkráľového víkendu sa vrátili do práce. Okrem iného tak urobili aj na Úrade vlády. Tam ich čakalo množstvo pošty. Keď ju začali triediť, Richard Glück sa nestačil čudovať. Riadne tučná obálka čakala aj na nominantku GLOBSECu, pani Miroslavu Sawiris.

Richard Glück vo videu na Facebooku pripomína, kto je adresátka zásielky a tiež odkiaľ bola zásielka odoslaná. Pani Sawiris nebola na Úrade vlády len tak hocikto – bola jednou z členiek aprílovej delegácie do Bruselu. Tá tam bola orodovať za akúsi „intevenciu“ EK proti tomu, aby Smer vyhral septembrové predčasné voľby. Nepodarilo sa. Pani Sawiris na Úrade vlády nepracuje, no pošta z americkej ambasády jej tam chodí...

Nakopila sa im pošta

„Po Novom roku sa nám na Úrade vlády nakopila pošta. Jedna zo zásielok bola adresovaná ešte pani Sawiris, dobre známej nominantke mimovládky GLOBSEC, ktorá pod záštitou boja proti takzvaným hoaxom z pozície moci Úradu vlády v skutočnosti bojovala proti iným názorom,“upozorňuje Glück.

Cudziu poštu neotvárajú

„Ide o pomerne hrubú zásielku, ktorú si my samozrejme nedovolíme otvoriť a ani nebudeme špekulovať, čo je jej obsahom, ale – čo čert nechcel, táto pošta prišla priamo z americkej ambasády,“prikladá Glück aj dôkaz.

Facebook / Richard Glück

„Pani Sawiris, pošta je vaša. Môžete si ju prísť kedykoľvek vyzdvihnúť,“ vyzýva Glück na záver videa adresátku.

Polícii a vláde pretiekol pohár trpezlivosti! Kopú a kopú do Smeru
Nebývalé konšpirácie a umelo vytvorené podozrenia. Presne takto vyzerajú dnešné reakcie na tlačovú konferenciu opozičného Smeru-SSD, ktorý mimovládne organizácie a štátnych úradníkov ministerstiev podozrieva z diskreditácie opozície v zahraničí.... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Opozícia bola „hybridná hrozba“

že 18. a 19. apríla 2023 išla do Bruselu na návštevu skupina 21 ľudí zo Slovenska.

„Týchto 21 ľudí došlo na pôdu Európskej únie a na pôdu NATO s neuveriteľnými požiadavkami na adresu týchto inštitúcií. Bez akéhokoľvek zaváhania účastníci tohto výletu označovali slovenskú opozíciu za hybridnú hrozbu. Bez akéhokoľvek zaváhania účastníci tohto výjazdu oznamovali predstaviteľom Európskej únie a NATO, že ak opozícia vyhrá voľby, Slovensko vystúpi zo Severoatlantickej aliancie. Čo je však horšie, oni priamo žiadali štruktúry Európskej komisie a štruktúry NATO, aby zasiahli na Slovensku, lebo podľa nich je vývoj na Slovensku nepriaznivý v neprospech rozpadnutej vládnej koalície, predovšetkým v neprospech ľudí, ako je pani Čaputová, tak priamo žiadali intervenciou komisie orgánov Európskej únie a orgánov NATO na území Slovenskej republiky,“ priblížil predseda Smeru-SSD Robert Fico na tlačovej besede 31. mája 2023.

Účastníčka „zájazdu“, teda "štandardnej pracovnej cesty

Okrem pána Dávida Púchovského – admina policajnej stránky bojujúcej proti hoaxom a ruskej propagande sa v delegácii objavilo aj trio z organizácie GLOBSEC Milo, Klingová a Sawiris.

„Išlo o štandardnú pracovnú cestu v oblasti hybridných hrozieb, na ktorej sa na pozvanie Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku zúčastnili štátne inštitúcie aj mimovládne organizácie. Ministerstvo vnútra sa zároveň rázne ohradzuje voči konšpiráciám, ktorých cieľom je zneistiť voliča na Slovensku," uviedla hovorkyňa MV Zuzana Eliášová.

Gedra TVRDO! RÁDIO EXPRES POSLÚŽILO MIMOVLÁDKAROM AKO UŽITOČNÝ IDIOT
Šéf úradu vlády Juraj Gedra dnes zverejnil video v ktorom doslova vysmial mimovládnych aktivistov a ich spriaznené média. Rádio Expres dnes prerazilo dno! "Priatelia je mi fakt smiešne z tých mimovládnych aktivistov. Neviem či sú tak jednoduchí... Čítať ďalej
01 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Bola sa vyplakať

Glück s Jurajom Gedrom – šéfom Úradu vlády, v posledných novembrových dňoch zverejnili video, kde avizovali „upratovanie“ na Úrade vlády. V rámci neho museli ľudia, ako Sawiris či Milo odísť zo svojich postov.

„Ačo sa nestalo? Dnes presne na poludnie na rádiu expres sedia dvaja bývalí globsekáci - pán Milo a bývalá šéfka boja proti hybridným hrozbám pani Sawiris, ktorí sa museli porúčať pre svoju politickú zaujatosť a hodinu vyplakávajú akí sme my zlí a akí boli oni dobrí. Neuveriteľné!," nestačil sa čudovať šéf úradu vlády.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik