Opozícia urobila z parlamentu DEBATNÝ KRÚŽOK
08 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Poslanci Národnej rady (NR) SR ukončili pondelkové rokovanie 6. schôdze krátko po 20.00 h. Počas celého dňa debatovali o návrhu vlády na skrátené legislatívne konanie k novele Trestného zákona.

V rozprave vystúpili len opoziční poslanci. Do diskusie je písomne prihlásených približne ešte 50 rečníkov. Následne sa môžu do debaty hlásiť aj ústne.

Predseda parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD) informoval, že minister spravodlivosti Boris Susko (Smer-SD) ako predkladateľ plánuje vystúpiť v utorok (9. 1.). Diskusia k návrhu bude pokračovať od utorka od 9.00 h.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

SASKA PRITVRDILA: Pellegrini nie je hodný VÔBEC NIČOHO!
Súčasný predseda Národnej rady (NR) SR a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini nie je hodný postu hlavy štátu a ani predsedu parlamentu. Vyhlásila to strana SaS. Kritizovala pritom aj spôsob, akým Pellegrini oznámil, že oficiálne kandidatúru ohlási 19.... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik