Iba štrnásťročný Filip prišiel o život rukou vraha! 
09 | 01 | 2024 I Mária Sliacka

Filip mal o pár dní osláviť 15. narodeniny. Osudným sa mu stalo koľajisko hlavnej stanice v českom meste Hradec Králové. Tam na neho čakal vrah.

Dobodal ho miestny feťák

Podľa portálu Blesk, ktorý o prípade informoval, 32 ročný muž, o ktorom miestni hovoria, že fetuje a je psychicky narušený, mal Filipa vo štvrtok 4.1. dobodať po predchádzajúcej hádke kuchynským nožom na hlavnej stanici v meste Hradec Králové.

"Vraj mal šesť rán," povedal pre Blesk Filipov známy. U policajtov bol vrah známy, pretože už predtým mal problémy so zákonom a zvykol žobrať. Filip vraj po útoku okamžite zomrel. Ľudia sa domnievajú, že sa so svojím vrahom pohádal kvôli cigarete alebo marihuane.

Reakcie známych: Nech skončí v pekle

Filipova príbuzná sa pre Blesk vyjadrila: „Malý švagríček prišiel o život len kvôli nejakému bláznovi. Je to veľmi veľká bolesť." Filipov známy Vojtěch Demeter vrahovi nepraje nič dobré. „Ten dotyčný, čo to Filipkovi urobil, nech skončí v pekle. Alebo ak má aspoň trošku svedomia, tak si život vezme sám. Viem, že to hovorím hnusne, ale tak to cítim. Je to pre mňa netvor v ľudskej podobe. Prajem mu smrť," povedal.

Na sociálnej sieti prosí Vojtěch Demeter všetkých, ktorí Filipa poznali, o finančný príspevok, ktorý bude použitý na chlapcov pohreb.

Podozrivého muža polícia zadržala rýchlo, len hodinu po tragédii v jeho bydlisku v Hradci Králové. Súd ho včera obvinil a poslal do väzby. Hrozí mu výnimočný trest.

KOSTRA V PRAŽSKOM LESOPARKU! "Mordpartia" už vykonáva svoju prácu
Policajti v nedeľu pri pokračujúcom rozsiahlom pátraní v Prahe 5, kde už od soboty s čakanmi, lopatami a mačetami prečesávajú lesopark, našli ľudské kosti. Pátranie malo súvisieť s podobným zásahom z vlaňajšieho leta, keď prehľadávali oblasť pri... Čítať ďalej
09 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik