Hlas ľudu: Ako je to teda? Zrušíme, či nezrušíme špeciálnu prokuratúru?
08 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Prvá relácia Na telo v tomto roku nesklamala. Počuli sme írečitého Slováka, starostu Huliaka z Očovej, ktorý sa nielen kráľa našich hôr, ale ani „kráľa Slovenska“ nebojí. Aspoň to vyplynulo z prvých minút debaty.

Ani moderátor nesklamal. Po  nedávnej  aférke študentíka  práva s pupákom na nose sa až  príliš vložil do úlohy právnika, keď poľovníkovi v uniforme ako na skúške dával otázky z práva. Veď napokon, prečo nie.

Huliakovým partnerom bol Michal Šipoš z OĽaNO. Ako nám sám prezradil, on prišiel na záskok, pôvodne tam mal sedieť jeho šéf. To je ten, ktorého meno sa nevyslovuje. Ak by ste nevedeli, hovorím o trnafskom mafošovi, nie o Blahovi.

Miško nás zabával tým, že vládna koalícia sa mafoša bojí, preto s ním nechcela debatovať.  „Dočerta,“ pomyslela som si, „tá opozícia sa rozkokošila ako Andrej Danko. Vláda sa bojí Šimečku a  bojí sa aj toho z Trnavy“.

Lenže, ako sa ukázalo,  z mafoša nikto nebol „na bobky“ ani sa nikto z neho nepos*ral. A starosta Očovej už vôbec nie. V kraji pod Poľanou rastú mocní chlapi. Tí keby sa pustili s medveďom zapasy, tak medveď má po chlebe, aj  po ovciach a kontajneroch. Teda žiadny strach. To len koalícia sa dohodla, že mafoša bude ignorovať, tak ako Smer ignoruje Markízu.

Ak ste sa Miškovej reči o strachu z mafoša zasmiali, z tejto jeho perly padnete na zadok. Alebo sa budete trápiť s tým, čo nám chcel autor povedať. Neviem, či ho vykoľajili otázky, alebo sa bál Huliaka. Je dosť možné aj to, že sa  mu v zápale reči poplietol jazyk a myseľ, keď povedal: „Naši opoziční partneri budú bojovať proti tomu, aby sa nezrušila špeciálna prokuratúra.“

Možnože popletený Šipoš  vlastným slovám nerozumel a prezradil, čo možno ani sám nevie.  Že budú bojovať proti nezrušeniu ŠP, teda za jej zachovanie. Keď tá slovenčina je niekedy krkolomná. Len aby to Miškovi nezlomilo krk,  ak to naozaj myslel tak, ako povedal. Ale potom neviem, prečo na námestiach vybľakujú, že Lipšica si nedáme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: DANKO - „RYPÁK“ S EGOM VYŠŠÍM, AKO HODNOSŤ KAPITÁNA
Inteligenciu politikov meriame aj podľa toho, ako sa vyjadrujú a čo hovoria. V prieskumoch najviac bodujú politici, ktorí sú slušní. Je preto nesporné, že na vrchole rebríčka stojí Pellegrini. A hoci Fico má v politike ďaleko navrch, možno je to... Čítať ďalej
06 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik