Gustáv Murín: Načo platíme RTVS za to, čo nedostávame? (VIDEO+GALÉRIA)
09 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

V nedeľu 7. januára nám všetkým, ktorí máme sociálne siete, „vybuchli nástenky“ radosťou z víťazstva slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej. Táto správa však zrejme nedorazila obrátenej pyramídy, budovy RTVS, odkiaľ rozhlasová sekcia vysiela. Inak sa zrejme nedá vysvetliť si facebookovú poznámku vedca a spisovateľa Gustáva Murína o tom, že hanba v Slovenskom rozhlase pokračuje.

„Analfabeti zo Športovej redakcie v nedeľu v správach o 16:00 vyprodukovali správu. Myslíte si, že bola o úúúúžasnom víťazstve Petry Vlhaovej v Krajnskej Gore?!! No, to ani náhodou. „Nedeľný" športový redaktor nás oblažil jedinou správou a síce o víťazstve rakúskeho lyžiara kdesi,“ všíma si Murín s tým, že Vlhovej víťazstvo si všimla aj športová redakcia jedného z červených denníkov.

„O Vlhovej ani slovko! Toto nie sú redaktori, toto je banda darmožráčov za naše dane! Načo si ich platíme, keď sa o úspechu našej najúspešnejšej športovkyne zo Slovenského rozhlasu nedozvieme - níč?,“ rozčuľuje sa Murín.

Facebook / Petra Vlhová
Facebook / Petra Vlhová
Facebook / Petra Vlhová
Facebook / Petra Vlhová

 

"Aj napriek náročným podmienkam ďalšie víťazstvo a ďalší nezabudnuteľný víkend. A to najmä vďaka najlepšiemu tímu a hlavne všetkým fanúšikom, ktorí prišli a podporovali až do konca. Ďakujem,"zhodnotila svoj výkon na Facebooku samotná Vlhová.

DAVID PÚCHOVSKÝ OTOČIL! Spomína na zavraždeného gen. Milana Lučanského
Pud sebazáchovy génia v oblasti sociálnych sietí, Davida Púchovského potľapkal po ramene a poradil: „Chlapče, zmenili sa časy, budeš musieť aj ty zmeniť farbu...“ David, ako napokon vždy, poslúchol. Teraz sa snaží získať si sympatie verejnosti... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik