AKTUÁLNE Na cestu sa zosunula pôda! Úsek je úplne NEPREJAZDNÝ (FOTO)
08 | 01 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Na cestu v Hričovskom Podhradí v okrese Žilina sa zosunula pôda. Úsek je aktuálne neprejazdný. Na sociálnej sieti o tom v pondelok informovala žilinská krajská polícia.

Podľa ďalších zverejnených informácií ide o cestu tretej triedy v časti Medziskalie smerom na Paštinu Závadu. “Na mieste robíme opatrenia na obnovenie premávky,” dodali policajti.

ZDROJ: Polícia Žilinský kraj

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PEKLO NA CESTÁCH! Popadané stromy, uzavreté priechody, arktický vietor (FOTO)
Pre silný vietor uzavreli vstup na cintorín, nejdú ani niektoré semafory, horský priechod Dobšiná je uzavretý pre kamióny, niektoré cesty a chodníky sú v Ružomberku primrznuté, mesto vyzýva na opatrnosť, hasiči mali pre silný vietor v Prešovskom... Čítať ďalej
08 | 01 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik