Ako Kongres USA loví mimozemšťanov
11 | 01 | 2024 I Milan Laca

Signály „odtiaľ zvonka“: ako Spojené štáty chytajú mimozemšťanov.

V Kongrese USA prednesú novú správu o UFO.

UFO a zákon
Zákon ešte musí podpísať Joe Biden. Podľa The New York Times ide o zverejnenie vládnych dokumentov za posledných 25 rokov , týkajúcich sa „neidentifikovaných anomálnych javov, technológií neznámeho pôvodu a neľudskej inteligencie“. Prezident si však zachováva právo niečo utajiť z dôvodov národnej bezpečnosti. 
Obľúbená komunikačná platforma WhatsApp končí! Vieme, kto si ju už nezapne!
Obľúbená komunikačná platforma WhatsApp končí! Našťastie nie úplne, týka sa to hlavne starších modelov smartfónov a tabletov. K takýmto „čistkám“ dochádza pravidelne Portál GizChina upozorňuje, že obľúbená komunikačná platforma WhatsApp nebude... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Mária Sliacka
Debaty v senáte
Koncom júla 2023 sa konali kongresové vypočúvania  za účasti vyslúžilého spravodajského dôstojníka Davida Grusha a dvoch bývalých vojenských pilotov, ktorí tvrdili, že sa stretli s istými predmetmi, možno mimozemského pôvodu. Podľa Grasha, majú úrady nielen trosky neidentifikovaných lietadiel, ale zrejme aj pozostatky tvorov, ktorým patrili.
Naháňali "tanier"
Pilot amerického námorníctva, bývalý veliteľ Black Aces Strike Squadron 41 David Fravora opísal, ako „odplašil lietajúci tanier“ v Kalifornii v roku 2004 . "Predmet podobný Tic-Tac" visel nad pobrežím asi dva týždne, povedal Fravora. Úderná skupina nosičov so svojou vlajkovou loďou USS Nimitz bola vtedy sto míľ od San Diega. Fravor s lietadlom priblížiť k objektu, no ten zmizol z dohľadu neuveriteľnou rýchlosťou, v rozpore so všetkými známymi fyzikálnymi zákonmi. Tento objekt nemal žiadne motory, žiadne vrtule ani iné prvky, ktoré by mu umožňovali zostať vo vzduchu.
Sú hrozobou!
Na otázku kongresmana Tima Burchetta, ktorý schôdzi predsedal, či toto UFO môže predstavovať hrozbu pre národnú bezpečnosť, pilot odpovedal kladne. „Technológie, ktoré sme videli v praxi, sú neporovnateľne lepšie ako tie naše“. Ak k nim niekto získal prístup, pochopil princíp a reprodukoval ho, nemáme sa čím brániť.  Ďalší účastník vypočúvania, Ryan Graves, v roku 2021 oznámil, že on a ďalší členovia letky F/A-18 pozorovali na oblohe nad Virgíniou neidentifikované lietajúce objekty. Podľa neho sa to od roku 2015 stáva takmer každý deň.
Špeciálne jednotky CIA
V roku 2022 vytvoril Pentagon Úrad na riešenie anomálií vo všetkých oblastiach (AARO). Nedávno Daily Mail, s odvolaním sa na anonymné zdroje zverejnil informáciu, že CIA má tajné oddelenie s názvom OGA – Office of Global Access. Podľa britského bulvárneho denníka, táto jednotka, vytvorená v roku 2003, zbiera trosky mimozemských kozmických lodí po celom svete.
Účastníci diskusie tvrdia, že Langley má najmenej deväť „lodí“, z ktorých dve sú úplne nedotknuté. Článok tiež uvádza, že CIA má systém „schopný rozpoznať UFO, kým sú stále maskované“. Ak niekde pristane, alebo havaruje mimozemská loď, vyšlú tam špeciálny vojenský oddiel.
A výsledok?
Júnové vypočúvania v Kongrese sa v skutočnosti neskončili ničím. Poslanci sa domnievali, že neexistujú dostatočné dôvody na priznanie reality UFO. Dohodli sa však, že budú pokračovať v práci.
UFO sledovalo Bidena? 
Dvojica amerických leteckých pozorovateľov zbadala neidentifikovaný lietajúci objekt nad letiskom v Los Angeles, keď tam pristávalo lietadlo s americkým prezidentom Joeom Bidenom, napísal denník New York Times. Guľový objekt zachytili na videu jednej zo stíhačiek F-35, ktoré sprevádzali Air Force One, keď tankovali vo vzduchu.
Američania klamú!
Spojené štáty americké skrývajú pravdu o UFO kvôli „zločinu“, vyhlásil americký novinár Tucker Carlson vo svojom programe na sociálnej sieti X. Podľa neho, americké úrady majú „fyzické dôkazy o existencii UFO“, ale naďalej klamú ľuďom viac ako 80 rokov.
"Zvyčajné vysvetlenie je, že USA klamú o UFO, pretože pravda je príliš desivá, pretože existujú a naši lídri nechcú panikáriť obyvateľstvo. Toto vysvetlenie však nie je pravdivé, navyše je smiešne. Nechceme vystrašiť obyvateľstvo? Zastrašovanie obyvateľstva je to, čo naša vláda robí najlepšie", povedal Carlson.Podľa neho, Spojené štáty ukrývajú pred verejnosťou „trosky zariadení, ako aj telá tvorov, ktoré na nich lietali“ kvôli svojmu „zločinu“.
Veľa šťastia do Nového roka. Nostradamus tvrdí, že ho budeme potrebovať
Prišiel rok nový. Pri takejto príležitosti nie je nič nezvyčajné, ak sa zvedaví ľudia začnú obšmietať okolo fenoménu proroctva, ktoré môže potešiť, ale aj zarmútiť. Slobodno do budúcnosti strkať nos? Čo ak v nej uvidíme niečo, čo sa nám nepáči...... Čítať ďalej
02 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik