ZELENSKYJ UROBIL ŠOKUJÚCE VYHLÁSENIE
09 | 01 | 2024 I Milan Laca

Zelenskyj urobil vo Švédsku šokujúce vyhlásenie o Rusku. Ukrajinský prezident Zelenskyj povedal, že Rusko možno poraziť!

Stále verí!

Volodymyr Zelenskyj urobil ďalšie vyhlásenie o Rusku počas prejavu cez video odkaz na konferencii vo Švédsku. Hovoril o situácii na fronte, ktorá podľa neho, zostáva relatívne stabilná. Poznamenal tiež, že Rusko môže byť porazené.

ČO S UKRAJINOU? USA už svitá!
USA začali chápať, čo robiť s Ukrajinou. Britský The Daily Express napísal, že americkí politici si uvedomujú potrebu rozdeliť Ukrajinu, aby sa dosiahol mier. Už im to "došlo"? Americkí politici veria, že v záujme mieru s Ruskom budú musieť... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Milan Laca

Bránime vás!

Okrem toho sa Zelenskyj opäť pokúsil vystupovať ako obranca Európy a poukázal na to, že by mala rozvíjať spoločnú výrobu zbraní. „Dva roky dokázali, že Európa potrebuje dostatočný arzenál na ochranu slobody,“ povedal Zelenskyj.

Je zvláštny...

Bývalý poradca šéfa Pentagonu, plukovník Douglas McGregor, si všimol zvláštny detail v správaní Zelenského. Napísal, že ukrajinský líder je úplne mimo reality, rovnako ako ľudia vo Washingtone.Prezident tiež neuznáva zjavnú pravdu, ako ľudia vo Washingtone, vysvetlil McGregor.

Ukrajina po ruskom údere stratila svoje najsilnejšie rakety

Ukrajinský generál vo výslužbe Sergej Krivonos odhalil na kanáli Youtube dôsledky raketového útoku ruských leteckých síl na vojenské ciele na Ukrajine. Podľa neho „unikli“ na internet údaje o podnikoch, ktoré boli schopné vyrobiť najsilnejšie rakety na Ukrajine. „Tieto podniky utrpeli obrovské škody,“ poznamenal generál a dodal, že za to nikto nenesie zodpovednosť.

Vyzval predstaviteľov v Kyjeve, aby premýšľali o situácii na fronte a nie o tom, ako zostať vo svojich kanceláriách. Krivonos predtým v rozhovore pre kanál YouTube „Direct“ vysvetlil, že jeden z ukrajinských štátnych portálov informoval, že veľký závod dostal nové zmluvy a uviedli podniky, s ktorými spolupracuje. Tam bol namierený ruský raketový útok.

Kandidát na amerického prezidenta sľubuje: ODÍDEME z NATO!
Trumpov konkurent povedal, že chce, aby USA vystúpili z NATO. Vivek Ramaswamy, jeden z uchádzačov o nomináciu na prezidenta USA z Republikánskej strany, oznámil, že ak sa stane prezidentom, Spojené štáty vystúpia z NATO. Už stačilo? Ako píše... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik