Zdá sa, že stav Joea Bidena sa zhoršuje extrémne rýchlo (VIDEO)
07 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

Nedávny prieskum verejnej mienky zistil, že 59 percent voličov pociťuje "značné obavy" o Bidenovo fyzické a duševné zdravie.

V článku zverejnenom v Magyar Nemzet sa píše, že americký prezident Joe Biden sa opäť dostal pod paľbu kritiky za to, že počas prejavu v Pensylvánii a počas pristátia vrtuľníka v Delaware vyzeral zmätene. Podľa novín okolo 81-ročného prezidenta obavy o jeho duševný stav rastú.

Ronny Jackson, bývalý lekár v prezidentskej rezidencii, ktorý bol zodpovedný za zdravie Donalda Trumpa a Baracka Obamu, uviedol, že väčšina Američanov si myslia, že Bidenov duševný stav sa rýchlo zhoršuje, ale Biely dom neposkytuje relevantné informácia. Expert kritizoval správu zverejnenú minulý týždeň, podľa ktorej je osemdesiatjedenročný politik plne spôsobilý vykonávať prezidentské povinnosti.

Po predvolebnom prejave, keď Biden vystúpil z vrtuľníka Marine One v Delaware, sa tiež zdal byť zmätený, čo potom zdieľali používatelia sociálnych médií v ďalšej kritike. Počas pristátia vrtuľníka niekoľko ľudí pozorovalo prezidentovo zvláštne správanie. Účet RNC na sociálnych sieťach poznamenal, že Po dvoch týždňoch voľna a 32-minútovom prejave vyzeral Biden veľmi zmätene. Komentátor Benny Johnson tiež uviedol, že "Biden je opäť stratený".

Prezident, ktorý nastúpil do úradu v januári 2021 vo veku 78 rokov, pravidelne čelí kritike za pochybné fyzické zdravie a duševné zdravie. Podľa nedávneho prieskumu NBC 59 percent registrovaných voličov pociťuje "značné obavy" o Bidenovo fyzické a duševné zdravie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Politológ vytočil novinára Magušina do biela! A novinár sa so svojou žlčou ukázal v plnej paráde!
Keď Andrej Danko (SNS) avizoval, že Petra Pellegriniho (HLAS - SD) médiá (obrazne povedané) vyzlečú donaha a budú sa ho pýtať na prvú dámu, ani netušil, akú prestrelku tým vyvolá. Stalo sa a zdá sa, že boj o prezidentské kreslo začal. Nielen medzi... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik