Trumpovo vážne varovanie. Pozor na Bidena!
07 | 01 | 2024 I Milan Laca

Biden dokáže pred voľbami zničiť USA, je si istý Trump.

Joe Biden je schopný pred voľbami rozpútať svetovú vojnu a zničiť USA.

Varovanie
Americký prezident Joe Biden je schopný začať tretiu svetovú vojnu a zničiť Ameriku desať mesiacov pred prezidentskými voľbami v krajine, povedal jeho predchodca Donald Trump na mítingu v Iowe.
 
Zdá sa, že stav Joea Bidena sa zhoršuje extrémne rýchlo (VIDEO)
Nedávny prieskum verejnej mienky zistil, že 59 percent voličov pociťuje "značné obavy" o Bidenovo fyzické a duševné zdravie. V článku zverejnenom v Magyar Nemzet sa píše, že americký prezident Joe Biden sa opäť dostal pod paľbu kritiky za to, že... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová
Pozor na nich!
"K nikomu sa nesprávajú dobre. Takže môžeme skončiť v tretej svetovej vojne. Hoci sme blízko k voľbám, nie sme dosť blízko. Za desať mesiacov môžu našu krajinu úplne zničiť," povedal Trump.
Vie, čo robiť
Trump tiež zopakoval tvrdenia, že zabráni konfliktom na Ukrajine a na Blízkom východe a udrží situáciu na Kórejskom  polostrove pod kontrolou, pretože na rozdiel od Bidena, vie vychádzať so svetovými lídrami. "Nepáčilo sa im, že som vychádzal s Putinom. Ale rád vychádzam s ľuďmi, ktorí majú 1,6 tisíca kusov jadrových zbraní," povedal Trump, ktorý očakáva, že sa vráti do Bieleho domu. Označil sa za jediného kandidáta, ktorý môže zachrániť Ameriku a sľúbil, že pod jeho vedením Američania nebudú čeliť tretej svetovej vojne.
Sila zvíťazí!
Donald Trump tiež vyhlásil, že ak sa vráti do úradu, obnoví svetový mier „silou“. "Silou obnovíme mier na celej našej planéte".  Zdôraznil, že len on, spomedzi ostatných kandidátov v prezidentských voľbách v USA v roku 2024, môže zabrániť tretej svetovej vojne, ku ktorej je, podľa neho, ľudstvo blízko.
Kandidát na amerického prezidenta sľubuje: ODÍDEME z NATO!
Trumpov konkurent povedal, že chce, aby USA vystúpili z NATO. Vivek Ramaswamy, jeden z uchádzačov o nomináciu na prezidenta USA z Republikánskej strany, oznámil, že ak sa stane prezidentom, Spojené štáty vystúpia z NATO. Už stačilo? Ako píše... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik