Pri dopravnej nehode v Poltárskom okrese sa ťažko zranil 36-ročný muž
07 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová/TASR

Pri víkendovej dopravnej nehode v Poltárskom okrese sa ťažko zranil 36-ročný muž. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Dodáva, že udalosť sa stala v sobotu (6. 1.) večer blízko obce Zlatno v okrese Poltár v smere na Kokavu nad Rimavicou. "Podľa doteraz zistených informácií sa vodič pravdepodobne nevenoval vedeniu auta a nesledoval situáciu v cestnej premávke," objasnila polícia s tým, že vozidlom prešiel mimo cesty. Tam vošiel do priekopy a narazil do stromu. S vážnymi zraneniami ho previezli do nemocnice.

Podľa polície mu dychovú skúšku pre zranenia nerobili. "Prípadné požitie alkoholu budú zisťovať z odobratej vzorky krvi v nemocnici," doplnila s tým, že škodu na aute odhadli na 3000 eur.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Politológ vytočil novinára Magušina do biela! A novinár sa so svojou žlčou ukázal v plnej paráde!
Keď Andrej Danko (SNS) avizoval, že Petra Pellegriniho (HLAS - SD) médiá (obrazne povedané) vyzlečú donaha a budú sa ho pýtať na prvú dámu, ani netušil, akú prestrelku tým vyvolá. Stalo sa a zdá sa, že boj o prezidentské kreslo začal. Nielen medzi... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik