Party v špičkovom moskovskom klube sa zmenila v niečo „nie veľmi vhodné“!
07 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Party v špičkovom moskovskom nočnom klube sa zmenila v niečo „nie veľmi vhodné“, ako uviedol portál NBC NEWS. „Takmer nahá“ párty v exkluzívnom moskovskom klube Mutabor, pár dní pred Vianocami prilákala popredné ruské celebrity, influencerov a spravovateľov sociálnych sietí, z ktorých sa niektorí ukázali v oblečení, ktoré viac odhaľuje, ako zahaľuje, alebo iba v spodnej bielizni. Jeden rapper dokonca iba v topánkach a ponožke, ktorú mal natiahnutú na intímnych partiách.

Hýrenie sa nepáčilo členom konzervatívnych vlastencov. Označili ho ako nevhodné počas obdobia, keď by mali vzdať hold vojakom, bojujúcim a umierajúcim za ich vlasť. „V krajine prebieha vojna a počas nej môžu organizovať takéto nechutnosti iba kreatúry a spodina,“ napísal moderátor štátnej televízie Vladimir Solovjov na aplikácie Telegram. "Ako morálne hluchý musíte byť?" apeloval Solovjov na nechutné správanie „smotánky.“

„Usporadúvanie takýchto podujatí v čase, keď naši chlapi bojujú za vlasť... a mnohé deti strácajú svojich otcov je cynické,“ povedala ruská konzervatívna aktivistka Jekaterina Mizulina na Telegrame, keď vyzvala na bojkot tých, ktorí sa zúčastnili na párty. "Naši vojaci v prvej línii za toto určite nebojujú."

Na televíznych kanáloch Telegramu bolo zverejnené video, ktoré malo za cieľ ukázať ruských vojakov v prvej línii, ktorí tiež kritizovali takéto konanie. Vyhlásenie vojakov viedlo k sérii ospravedlnení zo strany celebrít, ktoré sa party zúčastnili, vrátane novinárky Ksenia Sobchak, ktorá kandidovala proti prezidentovi Vladimirovi Putinovi vo voľbách v roku 2018. Niektoré hlasy sa už vyjadrili, aby potrestali účastníkov tohto večierka.

KAM SA HRABE MATOVIČ! V USA gay porno priamo v sále senátu (VIDEO)
Americkým senátom otriasa nahrávka z rokovacej miestnosti justičného výboru, na ktorej sa mal údajne jeden zo zamestnancov s neznámym mužom oddávať análnemu sexu priamo na stole, kde bežne zasadajú senátori. Uniknutá nahrávka, ktorá bola pôvodne... Čítať ďalej
17 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Sergej Mironov, líder strany Spravodlivé Rusko tvrdí, že takéto večierky by mali byť zrušené. I vrátane podobných koncertov, vysielaní, odovzdávaní cien a rôznej propagandy. Organizátorka podujatia, jedna z najvýznamnejších ruských celebrít Anastasia Ivleeva zobrala bremeno zodpovednosti na seba a môže byť i trestne stíhaná.

32-ročná Ivleeva zverejnila dvadsať minútové ospravedlnenie svojim 18 miliónom sledovateľov na Instagrame, v ktorom uviedla, že ľutuje organizovanie tohto večierka a žiada ľudí o „druhú šancu“. Mizulina uviedla, že ruské federálne daňové úrady začali vyšetrovanie Ivleevovej, ktoré bude pravdepodobne viesť k trestnému stíhaniu. Štátne médiá v stredu informovali, že Ivleeva je tiež obžalovaná v prípade o 1 miliardu rubľov od 22 nemenovaných subjektov za „morálnu škodu“ spôsobenú jej stranou, pričom všetky odmeny majú byť venované vojnovému fondu.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Na predvolebnú kampaň dostala najviac peňazí strana, ktorej voliči povedali jasné nie!
Mimovládna organizácia Transparency International Slovensko, ktorá bojuje proti korupcii, zostavila rebríček politických subjektov podľa počtu darcov peňazí na predvolebnú kampaň. Ktoré strany mali najviac darcov? Prekvapujúci... Čítať ďalej
07 | 01 | 2024 | Mária Sliacka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik