DAVID PÚCHOVSKÝ OTOČIL! Spomína na zavraždeného gen. Milana Lučanského
07 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Pud sebazáchovy génia v oblasti sociálnych sietí, Davida Púchovského potľapkal po ramene a poradil: „Chlapče, zmenili sa časy, budeš musieť aj ty zmeniť farbu...“ David, ako napokon vždy, poslúchol. Teraz sa snaží získať si sympatie verejnosti lacným sentimentom, keď si akože v dobrom spomína na zavraždeného gen. Milana Lučanského.

„Vedel, že som gej...,“ spomína vo svojom statuse Púchovský. „Dozvedel sa to tak, že keď som začiatkom roka 2020 zostal na PN kvôli vzťahovej kríze, zaujímal sa, čo je so mnou. Niekto, komu som sa vtedy so všetkým zdôveril, mu povedal, o čo ide,“ napísal v úvode príspevku na sociálnej sieti.

Je zaujímavé, že PN-ky sa vzťahujú už aj na krízy vo vzťahoch. Davidove určite. Ale inštinkt mu vtedy poradil zle, keď sa o svojej situácii a zameraní vykvákal pred niekým, kto to všetko vybľabotal.

„Zaujímal sa, čo je so mnou,“ spomína Púchovský.

Jednému by až slza vyhŕkla.

Púchovský spomína na Lučanského ako dobrodinca, u ktorého nenašiel ani len jediný moment, keď by sa k nemu správal inak, nebodaj horšie.

„Náš pracovný vzťah sa akoby ešte viac utužil. Absolvoval som s ním niekoľko rozhovorov medzi štyrmi očami, nebolo výnimočné, že si z času na čas sadol ku mne do kancelárie...“ zacnelo sa Davidovi. „Po jeho odchode z polície sme zostali v kontakte do začiatku novembra 2020. Posledný telefonát si pamätám dodnes.“

Púchovský sa Lučanskému vyžaloval ako mu ministerstvo vnútra robilo zle kvôli komunikácii prvého „proti-covidového“ protestu. Lučanský ho povzdbudil v práci. Tvrdí, že ho mohol navádzať na sabotáž, ale nič také nespravil. Lučanský si ho vraj vždy vážil. „Vedel, že som profesionál a moju prácu uznával,“ hovorí typicky skromne Púchovský.

Tibor Gašpar nie je Milan Púchovský. Niekto má aj ostré lakte a nezabúda. Na to David asi zabudol

No neocenenie jeho bravúrnej práce zo strany Gašpara, ktorého v nedávnom rozhovore tiež vynášal do nebies, sa ho mimoriadne dotklo. „Vychutnal si ma,“ ponosuje sa na adresu Tibora Gašpara. „Po prepustení z väzby začal útočiť na kohokoľvek, kto mu prišiel do rany. Nevynechal ani mňa, osobu, „ktorá spravila pre políciu tak dobrú robotu ako len málokto,“ verí si Púchovský, ktorý sa zvykne pochváliť aj tým, že je skromný.

Trúfa si tvrdiť, že Tibor Gašpar mal na neho toľko času, aby ho ohováral v „dezinformačných, občianskych médiách.“

David asi zabudol, že často a veľmi rád pracoval práve pre takéto typy médií, ktorých posvätnou úlohou je práve vytvárať hustú atmosféru v spoločnosti a účelovo ju bipolarizovať.

CHAMELEÓN PÚCHOVSKÝ, alebo Ako čert o chrbticu prišiel...
Literárny talent, Dávid Púchovský, slovenský Alexander Dumas, má ochotu prispôsobiť sa, len aby sa zapáčil vrchnosti. Nemá však talent mlčať. Takže sa prekecol a pochválil sa aj tým, čo si mohol nechať pre seba. Prečo si nespríjemniť nudnú prácu... Čítať ďalej
12 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Púchovský nešetrí slzami, pretože práve po jeho rozchode s jeho ďalšou a ďalšou hlbokou láskou si Gašpar neodpustil kritické slová na jeho adresu. A to nemá mediálny génius práve v láske. Viac, ako jeho „zlomenému srdcu“ tým uškodil egu, na ktoré si David tak veľmi potrpí. „Kvetinka Policajného zboru,“ ako sa o ňom ironicky vyjadril Tibor Gašpar tak potreboval ďalšiu nezmyselnú PN-ku. Tentokrát na liečenie svojej pošramotenej ješitnosti.  

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik