Toto nech si Vallo cvaká z vlastného! (VIDEO)
06 | 01 | 2024 I Eka Balašková

Primátor hlavného mesta za svoje rozhodnutia žne kritiku z každej strany, no hlavne od nespokojných občanov. Jana Jányová (Smer-SSD) najnovšie upozorňuje, že Matúš Vallo si robí osobný mediálny koučing a politický prieskum spokojnosti z daní obyvateľov Bratislavy.

Jányová upozorňuje, že po Vallových rozhodnutiach ho dokonca podľa Jányovej opúšťajú aj jeho verní v mestskom zastupiteľstve.

„Už aj jeho prívrženci zisťujú, že jeho znovuzvolenie bola chyba. Vybudovanie cyklopruhu na Vajanského nábreží obmedzilo dopravu pri Dunaji a naštvalo toľko obyvateľov, že na primátorovom mieste by som chodila akurát tak bratislavskými kanálmi,“konštatuje Jányová. To však podľa nej nie je všetko a rozhodne nemá na mysli napríklad prazvláštnu oddychovú zónu na Vazovovej, vybudovanú priamo v centre rušnej križovatky.

Zábojník: Dozrel čas na hĺbkový audit na bratislavskom magistráte
Bratislavský primátor má minimálne za posledný rok za sebou niekoľko rozhodnutí, o ktorých samotní Bratislavčania hovoria, ako o „Vallovinách“ a to je najslušnejšie pomenovanie, aké obyvatelia medzi sebou používajú. Pred nedávnom predstavil Vallo... Čítať ďalej
18 | 12 | 2023 | Eka Balašková

„Vallo si za 34-tisíc z daní mesta robí politický prieskum spokojnosti,“informuje Jányová, čo dokladá aj objednávkami osobného mediálneho koučingu a prieskumu svojej osobnosti.

YouTube, Jana Jányová, koláž: HD

Skladajú sa mu na to Bratislavčania. Jányová ho teda vyzýva: zacvakajte si to z vlastného vrecka.

„Alebo nech mu na to prispeje jeho domovské PS,“ dodáva Jányová.

Ide zima. Ako chcú Bratislavčania naložiť s jednou z VALLOVÍN (GALÉRIA+VIDEO)
Meteorológovia už takmer týždeň avizujú, že snehu sa dostane aj západu Slovenska. Teda aj do Bratislavy, ktorá má s týmto fenoménom prírody tradičný problém – veď odhrnúť stovky kilometrov ciest a chodníkov keď „navalí snehu po kolená“ nie je... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik