POZOR! Nikam sa NEDOVOLÁTE! Fungovať NEBUDE ani INTERNET!
06 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Slovákov zasiahnu výpadky siete na viac ako mesiac! Práce na modernizácii mobilných sietí počas januára a februára pocítia zákazníci operátora Orange na celom Slovensku. V súvislosti s vypínaním 3G siete bude mať krátkodobé výpadky signálu hlasových a dátových sietí, informuje portál zoznam.sk.

Mobilní operátori postupne vypínajú 3G sieť a prechádzajú na modernejšie generácie sietí (4G a 5G). Kým Telekom 3G sieť vypol už počas novembra, postupne ho nasleduje Orange a od januára sa má pridať taktiež O2.

V súvislosti s prácami spojenými s vypínania 3G siete musia s obmedzeniami počítať v najbližšom čase zákazníci operátora Orange. Ako informuje operátor, tieto práce “môžu mať krátky 20-minútový dopad aj hlasovú alebo dátovú sieť. Práce budú prebiehať v nočných hodinách (približne v čase 0:00 – 6:00)”. 

Odstávky sa dotknú používateľ všetkých typov sietí. Výpadky sú naplánované od 18. januára až do 22. februára.

Konkrétne termíny výpadkov nájdete v tabuľke:

Zdroj: Orange.sk

Čo robiť, ak po odstávke nebudete mať signál?

V stanovenom dátume nastane v rozmedzí 0:00 – 6:00 krátkodobý výpadok signálu na maximálne 20 minút. “Následne by sa malo vaše zariadenie automaticky znovu prihlásiť do siete. Ak sa tak nestane, skúste zariadenie vypnúť a zapnúť,” odporúča zákazníkom Orange.

Ak to nepomôže, obrátiť sa treba na technickú podporu dostupnú na čísle 0800 500 555 (dostupná každý deň od 7:00 do 22:00).

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Opozícia sa chystá znova buntošiť v uliciach! Michal Šimečka chce ukázať premiérovi Ficovi, ako sa veľmi mýlil!
Michal Šimečka (PS) zdvíha hrdo ruku a tvrdí, že jeho čata revolucionárov prinútila ustúpiť koalíciu. Pokračuje dokola vo svojom bohumilom ťažení, v ktorom bojuje proti novele Trestného zákona, kde sa hovorí o zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry.... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik