Progresívni liberáli a červené denníčky V ŠOKU! RYTMUS SI VYSTRELIL ZO ZELENSKÉHO (FOTO)
06 | 01 | 2024 I Mária Sliacka

Žijeme v totalite? Alebo inak - je Zelenskyj nedotknuteľný? Zdá sa, že pre istú časť slovenského národa sa stalo meno ukrajinského prezidenta synonymom slova Boh. Neblahú skúsenosť s jeho humorným vyobrazením práve zažíva raper Rytmus.  

Rytmus bez servítky pred ústami

Známy slovenský raper Rytmus si nezvykol dávať nikdy servítku pred ústa a vždy mal blízko k takzvaným zakázaným veciam. V minulosti napríklad zaujal albumom Bengoro 2, keď v skladbe Prečo 3.Rytmus okrem iného rapuje: “Prečo sa covid z médií vyparil zo dňa na deň? V sekunde ho vymenil Zelenskyj, aha, tak to chápem.” V tej istej skladbe sa takisto pýta: “Prečo sa zrazu presadzujú nové pohlavia? Môj malý sa ma pýta, ja neviem, čo mám rozprávať. Prečo ten, čo je za tradičnú rodinu, je vlastne za k***ta, ktorý sa dopúšťa omylu?”

Globálny žobrák Zelenskyj

Momentálne Rytmus čelí kritike zo strany progresívcov za to, že na  Príbehoch v Instagrame zdieľal ironizujúcu koláž Volodymyra Zelenského. Ukrajinský prezident to má u Slovákov so sympatiami nahnuté. Niektorí ho dokonca nazývajú globálnym žobrákom. Nečudo, kade chodí, tade prosí a ak nedajú, straší a vydiera. Na najnovšej koláži má umelo zväčšené prosiace oči,  pod nosom biely prášok evokujúci kokaín a na textovej  bubline vidíme v češtine napísané slová: “Chci tanky, rakety, letadla a 7 miliard $ měsíčně. Chci, chci a chci.” A práve túto koláž  Rytmus zdieľal.

Kam sa na neho hrabú?

Pohoršení progresívci a rusofóbi hneď zareagovali a zarevali. Herec Juraj Kemka, moderátor Rastislav Iliev, bývalý hokejista Dominik Hašek však nemajú toľko sledovateľov ako Rytmus. Na pomoc im preto prišiel Jakub Goda z komunikačného tímu prezidentky a denník SME, bašta slovenských intelektuálov.  

Rytmus ŠOKUJE: Nebudem držať hubu a krok - VOLÍM KSS! LIBERÁLNI NOVINÁRI NÁM VYMÝVAJÚ MOZGY (VIDEO)
Najvačší problém Slovenska je že liberálni novinári vymývajú mozgy! Nekompromisne to skonštatoval známy raper a influencer Patrik Rytmus Vrbovský. A rozhodol sa voliť komunistov... Rytmus považuje za najväčší problém Slovenska to, že nevieme... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Reaguje exposlanec Gyimesi  

Reakcie progresívcov neostali ľahostajné exposlancovi parlamentu Györgymu Gyimesimu. Na sociálnej sieti sa Rytmusa zastal. Svoj status začal citátom, že čo je dovolené Jupiterovi, nie je dovolené volovi. Ďalej Gyimesi pokračuje: “Presne podľa tohto príslovia sa správajú aj naši nositelia jedinej pravdy v liberálno-progresívnych médiách. Tentokrát je ich terčom Patrik Rytmus Vrbovskýý,  pretože si dovolil zverejniť karikatúru Zelenského s vypúlenými očami, ktorý neustále žiada svet o ďalšie zbrane a peniaze (samozrejme všetko na úkor EÚ).

Nejdem sa zapodievať tým, či Zelenský užíva kokaín (ak by to tak bolo, nebol by som prekvapený), ale zaujal ma iný rozmer tohto statusu. A to, že Rytmusovi vadia nikam nevedúce dodávky zbraní a to obrovské množstvo peňazí, ktoré na mesačnej báze idú z našich vrecák na Ukrajinu. Legitímny postoj, ktorý má v spoločnosti väčšinu a čoraz hlasnejšie sa ozýva aj z iných kútov EÚ.“

Tá správna sloboda znamená prevýchovu

Exposlanec ďalej pokračuje, že progresívci sa slobodou oháňajú, ale majú na mysli len tú svoju slobodu. „Ak máš iný názor, si súci na prevýchovu. A toto sa dnes stalo Rytmusovi. Tlmočil väčšinový názor spoločnosti a úderka sa už postará o jeho prevýchovu,“ dodáva.

Progresívci si prispôsobujú fakty, ako im to pasuje  

Gyimesi si spomína na prípad masakry v Charlie Hebdo, po zverejnení karikatúr proroka Mohammeda. Vtedy liberáli nič nenamietali, vraveli o slobode prejavu. „Síce bez rešpektu ku kultúre, náboženstvu, či viere iných, pretože toto k výbave progresívcov jednoducho nepatrí. Aj preto nedokážu vyhrávať voľby a preto sú vo verejnom priestore takí agresívni. Rytmusovi držím palce a odkazujem hlavu hore!“ zakončil optimisticky svoj status.  

Krádež vo výške 84.050 eur! Polícia zverejnila video! Pátra po totožnosti TOHTO muža!
Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže šperkov, prsteňov a hodiniek vo výške 84.050 eur. Došlo k nej 30. decembra v čase od 16.00 h do 16.30 h v jednom z rodinných domov v Malinove. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca... Čítať ďalej
03 | 01 | 2024 | Tibor Malý/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik