HOROR na Chebsku! Žiarlivec brutálne pobodal svoju priateľku
08 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Za brutálnym útokom tridsaťdeväťročného muža na jeho o sedem rokov mladšej priateľku v piatok večer na Chebsku mohla byť podľa svedectva z miesta činu jeho žiarlivosť. Mal ju napadnúť nožom, keď išla z práce sprevádzaná kolegami. Vyplýva to z popisu udalosti práve jedného z nich, podľa portálu Novinky.cz. Žena skončila zranená v nemocnici. Podozrivého polícia v sobotu dopoludnia zadržala.

Polícia prípad vyšetruje ako pokus o vraždu. Informácie o samotnom čine vyplývajú z očitého svedectva muža, ktorý napadnutú ženu v osudnú dobu ešte so svojim kamarátom odprevádzal na ceste z práce po ceste v aleji u obce Hranice na Chebsku. Podozrivý mal žene telefonovať a pýtať sa, kto ju domov odprevádza, pričom chcel počuť konkrétne meno, ktoré ale žena nepovedala. Podľa všetkého im bol v pätách, pretože následne trojicu na ceste dohnal.

„Povedal, aby som sa do toho nes..l“ popisoval svedok s tým, že vzápätí nasledoval útok.

„Stál som na rohu pri dopravnej značke a nič som nerobil, iba stál. On sa potom rozbehol a vlastne ju bodol do krku a ona začala volať o pomoc,“ povedal svedok. Potom mal útočník z miesta utiecť, ibaže zhruba po dvoch minútach sa vrátil a žene uštedril ďalšie rany nožom. „Potom znova utekal preč a hovoril jej: Ty to aj tak prežiješ!“ vyjadril sa pre novinky.cz svedok.

Pobodaná žena mala utekať preč, aby sa mohla schovať. Obaja muži, ktorí ju odprevádzali bežali za ňou. Keď ju dohnali, posadili ju na zem. „Ja som dal na ranu tričko, ktoré som mal so sebou v batohu,“ popisoval situáciu svedok s tým, že jej obaja pritom držali rukami krvácajúce rany a prikryli ju bundou, aby neprechladla.

ŠOKUJÚCE! Matka dobodala svojho štvorročného syna!
Vo východnej časti Londýna prišlo o život štvorročné dieťa. Otrasné je, že ho brutálnym spôsobom zabila vlastná matka! V amoku zaútočila nožom V Hackney na Montague Road E8 vo východnej časti Londýna sa 20. decembra v neskorých večerných... Čítať ďalej
25 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Poškodenú prepravili do nemocnice vrtuľníkom.

Privolaná rýchla záchranná služba potom ženu s vážnymi bodnými a reznými zraneniami prepravila vrtuľníkom do nemocnice. Samotné dôvody k tak brutálnemu útoku si svedok incidentu podľa svojich slov nevie vysvetliť. Pripustil, že partnerstvo dvojice sprevádzali rozchody a v hre je tiež verzia, podľa ktorej útočník nedokázal zvládať svoju chorobnú žiarlivosť. Po podozrivom sa zľahla zem a nasledovalo vyhlásenie pátrania s varovaním, že môže byť nebezpečný. Polícia potom v sobotu po 15. hodine informovala o jeho zadržaní.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik