Uhrík z europarlamentu: Hlas rozumu naberá na sile! Preč s POMÄTENÝMI PROGRESÍVCAMI v Bruseli (VIDEO)
05 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Nemci otáčajú, už ich nebaví slúžiť len Amerike a Bruselu. Všetci máme plné zuby migrácie a nezmyselnej zelenej a dúhovej politiky! Skonštatoval to v úvode svojho statusu na sociálnej sieti europoslanec a líder Republiky Milan Uhrík.

,,V Štrasburgu som o tom debatoval s eurolídrom nemeckej AfD Maximilianom Krahom, španielskeho VOXu Jorgem Buxadém a chorvátskym europoslancom Ilčićom. Hlas rozumu naberá na sile. Nie sme sami!“ píše v statuse Uhrík

"Už za pol roka môžeme po eurovoľbách urobiť poriadok s pomätenými progresívcami v Bruseli. Spolu s vlastencami z ostatných krajín ich môžeme spoločne zastaviť. Držte s nami," uzavrel Uhrík svoj krátky status a priložil veľavravné video.

Tak sa zdá, že naprieč celou Európou silnie odpor proti rozhodnutiam Bruselu za posledné roky a progresívni liberáli si s tým nevedia rady. Nemci v obrane zachádzajú až tak ďaleko, že čoraz populárnejšiu AfD chcú zakázať. Vládnuca nemecká strana SPD navrhuje zakázať silnejúcu opozíciu AfD!

Spolupredseda AfD v Durínsku Stefan Möller v reakcii na tento krok povedal„Ak nemôžete vyhrať voľby, musíte jednoducho zmeniť pravidlá. Ľavicoví extrémisti tomu hovoria demokracia."

Viac sa dočítate v našom článku:

TOTO nazývajú DEMOKRACIOU: Nevieme ich poraziť, ZAKÁŽME ICH!
Vládnuca nemecká strana navrhuje zakázať silnejúcu populistickú opozíciu AfD! Líderka ľavicovej Sociálnodemokratickej strany (SPD) nemeckého kancelára Olafa Scholza navrhol zakázať stranu Alternatíva pre Nemecko (AfD) v čase, keď pravicová... Čítať ďalej
04 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik