Richard Sulík sa vzdá postu predsedu SaS!
05 | 01 | 2024 I Tibor Malý/TASR

Richard Sulík sa vzdá postu predsedu SaS! O post predsedu strany SaS sa bude uchádzať Branislav Gröhling. Informoval o tom na sociálnej sieti.

"Vo štvrtok (4. 1.) som spravil zásadné rozhodnutie. Rozhodol som sa kandidovať na predsedu SaS," napísal Gröhling.

Richard Sulík sa postu predsedu SaS vzdá na najbližšom kongrese strany 23. marca. Uchádzať sa chce o novú funkciu čestného predsedu strany. Kandidovať bude do eurovolieb. O post šéfa strany sa môže uchádzať iba člen SaS.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Brutálna vražda v Bratislave. Obeť mala srdce mimo tela! Polícia zadržala podozrivého! (VIDEO)
Polícia v jednom z bratislavských bytov našla bezvládne telo ženy. Vzhľadom na to, že príslušníci zákona nemali dostatok informácií, k prípadu sa ďalej nevyjadrili. Dnes je však všetko inak. Informácie hovoria o brutálnej vražde, pri ktorej mala... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik