Pekelné ródeo na diaľničnej pumpe na diaľnici D1! (VIDEO)
05 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Mladý vodič totálne zdemoloval palivový stojan. Stalo sa tak na diaľnici D1 na ceste z Piešťan do Trnavy. Pekelné ródeo, ktoré predviedol 28-ročný Bulhar na svojom Volve V40 s nemeckými evidenčnými číslami o 13:00 hodine presiahlo škodu 200 000 €.

Bulhar, zatiaľ z nezistených dôvodov, zišiel z diaľnice na odpočívadle Červeník a vo vysokej rýchlosti narazil do tankovacích stojanov čerpacej stanice. Úplne ich zdemoloval a ich zvyšky poškodili tak okolostojace automobily, ako aj vchodové dvere a interiér stanice. Auto sa pri náraze nezastavilo, skončilo až na neďalekom parkovisku.

&t=0

Ako uviedla polícia materiálne škody presiahli čiastku 200 000 €. Pri nehode sa však nikto, ako zázrakom, nezranil. U vodiča nebolo zistené požitie alkoholických nápojov. Tento incident prešetruje  Kriminálna polícia v Trnave. Vyšetrovanie prevzal trnavský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre čin všeobecného ohrozenia.

Vodič sa mohol dopustiť aj iných trestných činov.

Prehliadka auta však preukázala že sú v ňom viaceré predmety, ktoré môžu byť použité pri trestnej činnosti. Kým nebudú zistené ďalšie podrobnosti, polícia nebude oboznamovať verejnosť s bližšími detailmi nehody a skutočnosťami s ňou spojenými.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik