Opozícia sa chystá znova buntošiť v uliciach! Michal Šimečka chce ukázať premiérovi Ficovi, ako sa veľmi mýlil!
05 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Michal Šimečka (PS) zdvíha hrdo ruku a tvrdí, že jeho čata revolucionárov prinútila ustúpiť koalíciu. Pokračuje dokola vo svojom bohumilom ťažení, v ktorom bojuje proti novele Trestného zákona, kde sa hovorí o zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry. S liberálmi sa ho mienia zúčastniť i členovia Kresťanskodemokratického hnutia a strana Sloboda a Solidarity, ktorej predseda melie z posledných síl.

"Náš tlak musí pokračovať," "kričí" na sociálnej sieti liberál Michal Šimečka.

"Dosiahli sme prvý úspech, keď Robert Fico nemohol dať zrušenie špeciálnej prokuratúry oligarchom pod stromček. On sa však nevzdá. Zároveň počíta s tým, že nás boj za spravodlivosť a demokraciu omrzí. Poďme mu ukázať, ako veľmi sa mýli," dodáva.

V príspevku na sociálnej sieti zvoláva ďalšie kolo protestov, ktoré bude už vo štvrtok 11. januára o 18.00. v Bratislave na Námestí SNP, ako aj v ďalších mestách. 

Aby protestujúcim nedošla téma, vybrali si aj zmeny na postoch polície

Nepáči sa im aktivita policajného prezidenta Ľubomíra Soláka, upratujúceho chaos, spôsobený predchádzajúcim vedením. Zmeny nastanú aj vo vedení SIS, kde sa stane s najväčšou pravdepodobnosťou námestníkom informačnej služby Marián Zetocha, bývalý šéf finančnej spravodajskej jednotky NAKA, ako informuje denník SME.

Jaroslav Naď horekuje o jeho nekompetentnosti a tvrdí, že neprešiel dostatočnými previerkami. Možno by boli pre neho ideálnymi previerkami tie, ktoré robili počas vypočúvania Čurillovci. Naďovi sa nepáčia zmeny na postoch SIS. Asi zabudol, že už nie je relevantné, čo sa páči jemu a jeho rodinke Demokratov.

Predseda progresívcov má veľké oči a hovorí o výhrach, ktoré čakajú opozíciu

„Robert Fico zaznamenal prvú prehru, keď chcel dať zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry ako darček svojim oligarchom už pred Vianocami. Plné námestia a dôrazný boj v parlamente ho však prinútili ustúpiť, čo vôbec nečakal,“ blúzni liberál, mýliaci si parlamentné zdržiavačky, ktorým dal Pellegrini koniec na základe platného zákona o obštrukciách.

„Náš tlak v parlamente a na námestiach však musí pokračovať,“ dodáva.

Nevzdáva sa Matovičovskej mafiánskej rétoriky a tvrdí, že sa mu podarí spomaliť či dokonca zastaviť zločinecký koaličný balíček. Je odhodlaný zabrániť tomu, aby koaliční partneri dosiahli úspechy v tohtoročných prezidentských a europarlamentných voľbách, čím dokazuje, že má talent na miešanie hrušiek s jablkami.

Šedá eminencia opozície, predseda KDH Milan Majerský dodal, že koalícia sa nevenuje zlepšovaniu zdravotníctva, školstva, stavaniu diaľníc či rozvíjaniu regiónov, no bojuje proti spravodlivosti a znižuje tresty za korupciu. Tiež sa pridal k protestu proti rušeniu ÚŠP. Jeho strana však žiadnych kandidátov do prezidentských volieb ponúknuť nemieni. Tí si budú zohrievať svoje teplé miestečko v Europarlamente, pretože je presvedčený, že sú potrební práve tam. Šetrí svojej družine dychom, ale nešetrí hanobením koalície. „Chyby a nedostatky sa dajú opraviť odbornou diskusiou, to však strany Smer, Hlas a SNS nechcú. Oni chcú pomáhať svojim blízkym, aby neboli trestne stíhaní – a tomu musíme zabrániť,“ tvrdí Majerský. Ako tomu chce zabrániť však nepovedal. Vždy vágne KDH je rado, že sa dostalo do parlamentu, no považuje za svoju „občiansku povinnosť“ zatlieskať nemo do vody, aby sa urobili aspoň aké také kruhy.

PROTEST v Trnave dopadol FIASKOM! Špeciálna prokuratúra je len zámienka, TOTO JE BOJ O VLASTNÉ EGO!
Bývalá koalícia, ustúpivšia vláde „odborníkov,“ ktorí mimochodom tiež nijako extra nezabodovali, nezabudla na svoje dobré maniere. S istou dávkou irónie možno nazvať ich konanie ako tragédiu. Či im tak vlastnú tragikomédiu? Ego o ktorom Igor... Čítať ďalej
20 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Richard Sulík si chystá svoje laxné prejavy v rámci "kapurkovej"

„Ide do tuhého,“ brble Sulík. Keďže v najbližších dňoch bude v parlamente rozprava o zrušení špeciálnej prokuratúry, bude sa musieť ešte aspoň na pár chvíľ hrať na snaživého. „Bude veľmi záležať na tom, či ubránime na Slovensku právny štát alebo sa z nás opäť stane čierna diera Európy a kolónia Ruska,“ burcuje austrálsky farmár.

„Ak si Robert Fico a jeho poskokovia mysleli, že nás po sviatkoch umlčia, tak sú na omyle. V protestoch budeme pokračovať,“ uspáva davy ešte stále predseda SaS. Je presvedčený, že čím viac ľudí vyjde do ulíc, tým menšie budú Pellegriniho ambície na výhru v prezidentských voľbách. Peter Pellegrini sa takýchto impotentných rečí však napočúval v poslednej dobe dosť, čím si vytvoril pancier, aký mu môžu závidieť aj Ninja korytnačky.

A aký názor na to má celá koalícia?

Pravdepodobne si z lacnej agitky opozície utierať slzy z očí nebude a poradila by občanom, aby zostali v teple svojich domovov, pretože prechladnúť na uliciach pri počúvaní patetických blábolov sa jej určite neoplatí.

Minister Taraba o reformách Jána Budaja!
Slovenské národné parky prešli takou reformou, že ich budajovci odrezali prakticky od všetkých príjmov. Iba na ich administratívu, platy stoviek ľudí a akože fungovanie, ktoré má spočívať vlastne v tom, že nikto nemá v parkoch nič robiť, ide... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme.

Minister Šutaj Eštok o nechutnej mediálnej hre s politickým pozadím (VIDEO)
MEDIÁLNE HRY A ZNEUŽÍVANIE ŠTUDENTOV, je názov príspevku, ktorý na sociálnej sieti zverejnil minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD). "Útok na dekana právnickej fakulty Eduarda Burdu ohľadom jeho odborného názoru na zrušenia ÚŠP je len... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik