STAROSTA má zvláštnu predstavu o koledách: Koledníci si u neho vykoledovali BRUTÁLNU BITKU!
06 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Starosta z malej obce Milpoš Ladislav Rabatin má na krku trestné oznámenie. Trojica chlapcov mu prišla popriať novoročný vinš a on sa im odmenil mlátením päsťami, hrdúsením lanom a fraktúrou nosa, ako informoval portál tvnoviny.sk.

Ladislav Rabatin, milpošský starosta, napadol trojicu bratov za to, že mu počas vianočného vinšovania „poškodili vianočnú výzdobu“. To ho vyprovokovalo tak, že si podľa neho zaslúžili priviazanie o bránu lanom za krk, zlomeninu nosa a brutálne mlátenie päsťou.

Starosta sa vraj iba snažil chrániť svoju rodinu a majetok

Na svoju obhajobu tvrdí, že nechcel nikomu ublížiť, iba si chránil svoju rodinu a majetok. Škrtenie chlapca vysvetľoval slovami: „Snažil som sa ho obmedziť na osobnej slobode...“ Rabatin má zvláštne predstavy o obmedzení na slobode, keď používa doslova sadistické metódy.

Nie je nepravdepodobné, že počas novoročných osláv zapracoval aj vplyv alkoholu. Trojica bratov mala šťastie a podarilo sa jej oslobodiť z područia spravodlivého pomstiteľa. Neskôr podali na polícii na jeho osobu trestné oznámenie.

AKTUÁLNE ZNÁME SLOVENSKÉ HYDINÁRNE KRACHUJÚ! Podnikateľ skončil v rukách polície
Známy slovenský spracovateľ hydiny krachuje. Kežmarská spoločnosť Hydina SK mieri do konkurzu. Štátu pritom dlhuje milióny a topí sa v stratách. Navyše jej konateľ si už posedel za mrežami pre podozrenia z daňových podvodov. Spoločnosť patrí... Čítať ďalej
06 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik