Hlas ľudu: DANKO - „RYPÁK“ S EGOM VYŠŠÍM, AKO HODNOSŤ KAPITÁNA
06 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Inteligenciu politikov meriame aj podľa toho, ako sa vyjadrujú a čo hovoria. V prieskumoch najviac bodujú politici, ktorí sú slušní. Je preto nesporné, že na vrchole rebríčka stojí Pellegrini. A hoci Fico má v politike ďaleko navrch,  možno je to práve jeho vyjadrovanie, čo ho odsúva na druhé miesto.

Čítam fejsbukové statusy oboch politikov. Ani jeden nás nepúšťa do svojho súkromia  a už vôbec nie do svojej spálne. Ak mám porovnávať ich komunikáciu, o niečo „zdielnejší“ sa mi vidí Pellegrini. Ukazuje sa nám so svojím štvornohým miláčikom a posiela nám aj fotky zo svojej kuchyne. Zo súkromia sú známe obrázky na traktore, či ako dobrý syn pomáha mamičke vešať záclony. Aj Fico nám ukázal svoju mamu a občas nám pošle aj obrázky zo svojho športovania. Mne sa najviac páčili fotky so snehuliakom. Aj keď sa navonok zdá, že Fico je tvrdý chlap, kdesi  v ňom predsa len drieme kúsok chlapca z Hrušovian.

Ako správni politici nám nehovoria, s kým žijú, kto je ich partner, partnerka. Strážia si svoj súkromný život, do ktorého nás nič nie je. Len „vďaka“ novinárom preniknú na verejnosť správy, ktoré sú pre ľudí, čo sa radi rýpu v životoch iných, zaujímavé. A tak ich viac ako zahraničná orientácia zaujíma tá sexuálna.  Priam učebnicovým príkladom zvedavcov je Andrej Danko.

Na jeho fejsbuk nechodím, ale Dankov vývoj sledujem. Zdá sa, že mu sláva z posledných volieb stúpla do hlavy. Narástli mu rožky a rozťahuje sa. Je ako neriadená strela, človek nevie,  čo a kde vyvedie. Možno si spomínate, ako mu bolo nepríjemné, keď sa hovorilo o jeho komunikácii so Žužovou. Ak by „ motáčik“ tejto ženy naozaj kandidoval za prezidenta, určite aj táto otázka príde na pretras. A iste sa v predvolebných debatách  Pellegriniho opýtajú aj na červené tangáče. Ak bude považovať za podstatné, potom nám možno povie aj o svojej sexuálnej orientácii. Ale ľudia ho nebudú voliť preto, či je, alebo nie je gej. Ľudia ho zvolia preto, lebo je to sympatický a múdry človek.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Trápny „VLASTENECKÝ“ pokus kandidáta KORČOKA oblbnúť voličov
Prečo trápny? No lebo. Lebo ak hovorí o vlastenectve globalista Korčok, vyznieva to rovnako falošne a trápne, akoby o Kristovom zjavení v kostole kázal Ľuboš Blaha. Aj pekný je, aj múdry je, ani uši mu neodstávajú Múdreho prezidenta je nám... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Minister Taraba o reformách Jána Budaja!
Slovenské národné parky prešli takou reformou, že ich budajovci odrezali prakticky od všetkých príjmov. Iba na ich administratívu, platy stoviek ľudí a akože fungovanie, ktoré má spočívať vlastne v tom, že nikto nemá v parkoch nič robiť, ide... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik