Brutálna vražda v Bratislave. Obeť mala srdce mimo tela! Polícia zadržala podozrivého! (VIDEO)
05 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Polícia v jednom z bratislavských bytov našla bezvládne telo ženy. Vzhľadom na to, že príslušníci zákona nemali dostatok informácií, k prípadu sa ďalej nevyjadrili. Dnes je však všetko inak. Informácie hovoria o brutálnej vražde, pri ktorej mala mať obeť srdce mimo tela. Priateľ ženy, kuchár Jozef Hanuška mal z miesta činu zmiznúť. Polícia ale informuje, že podozrivého zadržali

Kuchár Jožko, ako sám seba nazýva Jozef Hanuška na svojej internetovej stránke ponúka potenciálnym zákazníkom svoje služby v oblasti gastronómie v ich vlastných bytoch, ako i na rôznych spoločenských podujatiach. 

Ak sa potvrdí, že má s vraždou dočinenia, prípadne, že je páchateľom vraždy, svoju prezývku bude musieť zmeniť.

„V oblasti gastronómie sa pohybujem už vyše 20 rokov, a preto si dovolím tvrdiť, že varenie nie je moja práca, ale môj život,“ uviedol na svojej stránke nedávno. 

Jeho praktické schopnosti však ukázali, že má schopnosti, aj na niečo iné. Tie mohli pripraviť jeho priateľku o život.

Nezvestný „Kuchár Jožko“  

Jozef Hanuška, slovenský Hannibal Lecter sa na verejnosti naposledy objavil v stredu 3. januára o 16:30 hod. Bezvládne telo jeho štyridsaťosemročnej priateľky bolo objavené o deň neskôr. Páchateľ ho zanechal v katastrofálnom stave, rozrezané, s vyrezaným srdcom a s vnútornými orgánmi vloženými do vedra, položenými pri jej tele.

Michal Szeiff, príslušník krajského riaditeľstva a hovorca Policajného zboru v Bratislave sa pre TV Markíza  vyjadril, že nezvestnosť osoby má súvis s predmetným prípadom. Príslušníci polície požiadali o pomoc pri pátraní po „Kuchárovi Jožkovi“ aj verejnosť.

Opis znel takto: Je 180 centimetrov vysoký, má štíhlu postavu, avšak s obligátnym pivným bruškom. Jeho vlasy sú kratšie, čierne a prešedivené. Má modré oči, vzpriamenú chôdzu, hovorí bez akejkoľvek príznačnej rečovej vady. Naposledy mal pri sebe ruksak a pánsku ľadvinku. Na hlave nosí šiltovku bledej farby.

„Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu nezvestného nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície," dodal Michal Szeiff.

Vzhľadom na jeho konanie možno predpokladať, že bude nebezpečný a jeho čin by sa určite dobre vynímal v dokumentárnom seriáli Najväčšie kriminálne prípady Slovenska.

Polícia zadržala podozrivého v prípade úmrtia v bratislavskom byte

Policajti zadržali v piatok popoludní osobu podozrivú z vraždy, ku ktorej malo prísť v byte v druhom bratislavskom okrese. S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony. Vyplýva to zo stanoviska, ktoré TASR poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetrujú závažný trestný čin, ku ktorému došlo v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy," priblížil hovorca.

Policajti vo štvrtok (4. 1.) informovali o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

V Poľsku sa chystá MEGA protest! Výzva znie: Musíme sa postaviť a brániť hodnoty, na ktorých je Poľsko založené!
Bývalý poľský premiér Morawiecki ohlásil v Poľsku megaprotest na ktorý zvoláva všetkých Poliakov. Výzvu zverejnil na sociálnej sieti X a znie: Musíme sa postaviť a brániť hodnoty, na ktorých je Poľsko založené! Bývalý poľský premiér Mateusz... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik