Významný lekár z USA o covid-očkovaní: ZASTAVTE TO, UBLIŽUJETE ĽUĎOM!
04 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Hlavný chirurg amerického štátu Florida doktor Joseph A. Ladapo sa obrátil na federálny orgán USA s otázkou, či sú mRNA vakcíny proti covidu od firiem Pfizer a Moderna dostatočne bezpečné a v prehlásení uverejnenom na internetových stránkach ministerstva zahraničných vecí štátu Florida žiadal koniec ich používania. O téme informujú české Parlamentní Listy.

 

Na stránkach ministerstva zdravotníctva štátu Florida visí žiadosť o zastavenie očkovania proti covidu mRNA vakcínami od spoločností Pfizer a Moderna. Pod výzvou je podpísaný hlavný chirurg amerického štátu Florida Dr. Joseph A. Ladapo, ktorý sa 6. decembra 2023 obrátil na komisára Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) Spojených štátov amerických Dr. Roberta M. Califfova. Obrátil sa aj na Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), na čele ktorého stojí doktorka Mandy Cohen.

Potenciálne nebezpečné

Joseph A. Ladapo upozornil, že FDA už v roku 2007 upozornila na niektoré riziká mRNA vakcín. Jedným z nich údajne môže byť to, že niektoré bunky zo svojej klasickej podoby prejdú premenou na bunky rakovinotvorné. Správa z roku 2007 tiež naznačuje, že po aplikácii vakcín podobného typu môže dôjsť k chromozomálnej nestabilite.

Na stránkach floridského ministerstva zdravotníctva sa dá dočítať, že FDA ešte v decembri 2023 na list Josepha Ladapa odpovedala, ale vraj nedodala informácie k žiadnej zo spomínaných oblastí. Ladapo preto verejne označil mRNA vakcíny firiem Pfizer a Moderna za potenciálne nebezpečné.

„Integrácia DNA predstavuje jedinečné a zvýšené riziko pre ľudské zdravie a integritu ľudského genómu, vrátane rizika, že DNA integrovaná do spermií alebo vajíčok by mohla byť prenesená na potomkov príjemcov vakcíny mRNA COVID-19. Pokiaľ u mRNA vakcín COVID-19 neboli posúdené riziká integrácie DNA, nie sú tieto vakcíny vhodné na použitie u ľudí,“ uviedol Ladapo.

Bukovský: Tak sa teda poďme rozprávať, pani prezidentka (VIDEO)
Dr. Igor Bukovský si so záujmom pozrel novoročný príhovor prezidentky Zuzany Čaputovej. Zaujala ho v ňom pasáž, kde prezidentka volá po dialógu. A práve to ho primälo k reakcii, ktorú zverejnil na YouTube. Ak by prezidentka prijala jeho výzvu,... Čítať ďalej
03 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Výskum pokračuje

Ministerstvo zdravotníctva amerického štátu Florida doplnilo, že v duchu transparentnosti a vedeckej integrity bude štátny chirurg Dr. Joseph A. Ladapo pokračovať v hodnotení výskumu súvisiaceho s týmito rizikami a poskytovať Floriďanom aktuálne informácie.

Keď sa Ladapo v roku 2021 stal hlavnou tvárou floridského ministerstva zdravotníctva, ako prvý krok nechal zrušiť pravidlá karantény pre školákov, ktorí prišli do kontaktu s covidom. Server Florida Politics upozornil, že o pár dní neskôr odmietol Ladapo nosiť rúško pri debatách so senátorkou Tinou Polsky, ktorá sa v tom čase liečila s rakovinou. Keď si Ladapo odmietol vziať masku aj po žiadosti, aby tak urobil, senátorka mu dala najavo, že by mal z jej kancelárie urýchlene odísť.

Senátorka vtedy poznamenala, že prijíma všetky preventívne opatrenia, aby sa ochránila pred nákazou COVID-19. Pozitívny test znamená odloženie jej liečby a ona nechce riskovať. Guvernér Ron DeSantis, ktorý v roku 2021 Ladapa do funkcie menoval, odmietal nosenie respirátorov rovnako striktne ako Ladapo.
 
Právnik o prelomovom rozsudku: Touto vakcínou sa očkovalo aj u nás
Právnik Dalimír Solčanský je jedným z tých, ktorí voči očkovaniu proti covidu od začiatku pristupovali s veľkým skepticizmom. Dôvody ich obáv sú jasné a v súčasnosti sa potvrdzujú, ako oprávnené. Solčanský informuje o rozsudku z Dánska, ktorý... Čítať ďalej
03 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik