POVESTNÁ EXPERTKA na všetko VERONIKA bilancuje neschopnosť koalície... Po svojom
04 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Zužujúci sa slovník členov OĽaNO neobohatila ani Pallas Aténa Veronika Remišová pri jej kritike o destabilizácii právneho štátu, spochybnení obnovy politickej kultúry, či snahe o spätné zavedenie rovnováhy krehkej demokracie. Nešetrí prskaním síry a ohňa na sociálnych sieťach, kde definuje súčasné vedenie politického kormidla za prejav priam totalitný...

Veronika Remišová opomína vyjadriť kvality svojich súdruhov formátu Pročko, Galko, Matovič či Krúpa. Pretože ich vyjadrovanie patrí medzi to najkorektenejšie, aké môže Národná rada Slovenskej republiky poskytnúť. Možno práve to pokladá za výkladnú sieň slovenskej politickej kultúry. Bližšie sú jej hodiny obštrukcií, keď preberali so svojimi kolegami prínosné témy ako sú gastráče, spotreba elektriny alebo otváracie hodiny parlamentného bufetu.

Ficovu ekonomickú reformu označuje ako tzv. grécku cestu. Môžeme však pochybovať, či by vôbec našla na mape Grécko. Asi by jej to vysvetlil haličský oligarcha a krčmár Pročko, ktorý by jej vysvetlil že táto krajina spočíva na polostrove, kde bojoval grécky hrdina Gutalax.

Stálica slovenskej politiky si neodpustí posťažovať na zrušenie anachronizmu, ktorého stelesnením je Úrad špeciálnej prokuratúry na čele s Frodom Lipšicom. Na adresu zrušenia ÚŠP sa vyjadruje  v tom znení že „... už aj odborná verejnosť upozorňuje, že zo Slovenska sa môže stať raj zločincov, ktorým tu za vážne zločiny nebude hroziť vlastne žiadny trest. A nebavíme sa len o zločincoch zo Slovenska, ale o zločineckej smotánke z celej Európy.“ Jej obrazotvornosť evidentne narastá s počtom sledovania seriálov ako sú Chobotnica a za svojho hrdinu v boji proti mafii považuje Igora Matoviča, slovenského Corrada Cattaniho. Možno by mala viac počúvať nie „odbornú verejnosť,“ polemizujúcu o právnej terminológii vo facebookových intenciách, ale skutočných odborníkov vyjadrujúcich sa o Úrade špeciálnej prokuratúry ako o legislatívnom prežitku, právnej anomálii, patriacej skôr do múzea jurisdikcie a exemplárnej byrokracie, než do reálií tretieho tisícročia.

„Máme sa na čo tešiť a ak si niekto myslí, že sa ho to netýka len preto, lebo volil Smer, bude veľmi nepríjemne prekvapený,“ horekuje Remišová. Zabudla už len dodať, že všetci, ktorí nevolili Matovičov Cirkus Humberto sú hlupáci, idioti, debili a dementi. Zavďačila by sa tak frazeológii svojho elitného spolku.

Remišová s Matovičom opäť PERLILI: Vitajte v mafiánskom štáte, diel štvrtý!
Programové vyhlásenie vlády (PVV) je manifestom pokrytectva a podvodu na občanoch Slovenskej republiky. Vyhlásila to šéfka Za ľudí Veronika Remišová. Kolaboranti organizovaného zločinu si dnes odhlasovali plán, dodal Matovič. "Vláda občanom... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Upozorňuje na to, že sa (neprávom) obvinení stávajú poradcom premiéra. Popiera tým zákon samotný. Nuž čo... nevadí. Opomenula i to, že sa právom obvinená osoba stala šéfom jej tak milovaného a prepotrebného Úradu špeciálnej prokuratúru, kde dochádzalo k politickým procesom, na ktoré by bolo pyšné aj Heydrichovo gestapo. Komu česť, tomu česť. Veď ak bývalý minister spravodlivosti svojou nedbalosťou pripraví o život dôchodcu, má ako ochranca proti ZLU a silám Sarumanovej Temnoty disponovať imunitou, nie byť hanobený. Nemá si „chlapsky zbaliť kufre,“ ako sľúbil. Má si rozbaliť mučiace nástroje a rozdať ich zlatým chlapcom, Čurillovcom.

Veronika Remišová hovorí o zničujúcich úderoch a dôsledkoch vládnutia koalície Smer – SSD, Hlas – SD a SNS. O tom, že bývalá vláda Matovičovcov, Hegerovcov a politicky impotentných Ódorovcov pripravila Slovensko nie o stámilióny, ale miliardy eur však nepovie vo svojom novoročnom soptení ani slova.

PRESTRELKA NA SIETI! Šutaj Eštok v reakcii na Kubinu začal rok zostra: AKÝ UČITEĽ - TAKÝ ŽIAK!
AKÝ UČITEĽ - TAKÝ ŽIAK, KUBINA PREBRAL LIPŠICOVE METÓDY A ŠÍRI NEPRAVDY O PRÍPADE ČURILOVCOV! Upozornil na to na sociálnej sieti minister vnútra Matúš Šutaj Eštok v reakcii na status advokáta čurillovcov. Medzi advokátom čurillovcov Petrom Kubinom... Čítať ďalej
04 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik