OTRASNÝ ÚTOK kvôli parkovaciemu miestu! (FOTO)
04 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

Dve ženy z Vrútok zažili šok. Kvôli nezhode pri parkovaní ich za bieleho dňa napadol muž. Vulgárne im nadával a bez ostychu jednu z nich udrel po hlave, informuje portál zoznam.sk.

Jedna zo žien o desivom zážitku porozprávala. „Stalo sa to vo Vrútkach na stanici, kde sme zaparkovali na parkovacie miesto. Pravdepodobne naň chcel zaparkovať aj tento chudák, ktovie, keďže nemal smerovku. V momente ako sme zaparkovali, sa vybral z auta a agresívne sa pýtal, čo to má znamenať, a čo si to dovoľujeme,“ uviedla.

Po tom, čo obidve ženy začali argumentovať, muž začal byť agresívny. „Keď mu priateľka odpovedala, že nemal smerovku a aby odišiel z auta, tak ju chytil za bundu, a začal ju agresívne obťažovať. Vytočilo ho, že nedala najavo strach, tak ju ešte udrel po hlave. Vulgárne sa odbavil na našu adresu a odišiel,“ dodáva.

Aj napriek obrovskému šoku však vystrašené ženy stihli odfotografovať ŠPZ muža, ktorý ich napadol.

ZDROJ: FB

“V tomto aute prišiel aj s pani (zrejme) manželkou. Ak ho niekde uvidíte, pozdravujte ho a vysvetlite mu pravidlá cestnej premávky a to ako sa správa k ostatným ľuďom,” uzatvára.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKO Z HORORU: Kráčal po ulici a v ruke držal HLAVU svojej sestry!
Hrôzostrašný pohľad sa naskytol ľuďom na ulici v západnom Mexiku, v meste Quiroga. Tínedžer držal v ruke hlavu svojej sestry! A jej nahú mŕtvolu nechal ležať pred čerpacou stanicou. Iba 19-ročný Sebastián podľa svedkov, ktorí zavolali políciu, za... Čítať ďalej
04 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik