Líder progresívcov ZASPAL: Pán Šimečka, VOĽBY UŽ BOLI!
04 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

BUDÍČEK! Vláda podľa predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku nerešpektuje vôľu ľudí! Na sociálnej sieti totiž píše o prioritách jeho hnutia na rok 2024 a upozorňuje, že s protestami na námestiach rozhodne nekončí, pretože vláda nerešpektuje vôľu občanov z demokratických predčasných parlamentných volieb. Pokiaľ vieme, vo voľbách zvíťazila strana Smer, a tá do bodky rešpektuje vôľu svojich voličov. Jedine, žeby Šimečka trpel bludmy, a pokladal za víťaza jeho Progresívne Slovensko. Takže, preberte sa, pán Šimečka!

Mienia pokračovať

„Začína rok 2024 a veľa uvažujem o tom, ako ho politicky naplniť. Budeme pokračovať v dôslednej obštrukcii, aj vo verejných protestoch. Lenže Fico má stále väčšinu v parlamente, kde mu (zatiaľ) verne slúži Peter Pellegrini. Ak sa vykašle na demokratické pravidlá a vôľu ľudí v uliciach, svoje mafiánske balíčky si na konci dňa presadí. Kde teda hľadať motiváciu,“ píše Šimečka.

Majú jasný plán – polená pod nohy vláde

„Stále mi to vychádza na to isté – nemôžu mať všetko. Ak budú ohýbať demokraciu a lámať právny štát, budeme im pritom hádzať pod nohy všetky polená, ktoré nájdeme. V parlamente, na Ústavnom súde, v Bruseli, aj v uliciach. A najmä – i tento rok bude volebný. Čakajú nás prezidentské aj európske voľby. To je to hlavné ihrisko, kde musíme Fica poraziť,“ dodáva Šimečka.

Vládnutie mu vraj tesne ušlo

Šimečka sa vyjadril v zmysle, že zostavovanie vlády jeho strane „tesne ušlo“ a voľby zmanipulované neboli, takže sa PS mieni sústrediť na dvoje volieb, ktoré nás čakajú v tomto roku.

„Vo voľbách totiž Ficovi nepomôžu žiadne znásilnenia legislatívy ani parlamentu. Tam mu dajú vysvedčenie ľudia. A som si istý, že keď zaberieme naplno, dokážeme ho poraziť. V prezidentských voľbách, aj v tých európskych. Nemôže mať všetko. S nezávislým demokratickým prezidentom a silnou skupinou kvalitných europoslancov ho dokážeme brzdiť oveľa účinnejšie, ako bez nich,“odkázal svojmu voličstvu Šimečka na Facebooku.

Premiér Fico: NEMINIEME ANI ŠTIPKU ENERGIE NA HAŠTERENIE S TOUTO PSEUDOOPOZÍCIOU
MY NEMINIEME ANI ŠTIPKU ENERGIE NA HAŠTERENIE S TOUTO PSEUDOOPOZÍCIOU, PRETOŽE MY SME PRIŠLI ROBIŤ, uviedol premiér Robert Fico (SMER - SSD) v rozhovore pre TA3. Rešerš z neho uverejnil aj na sociálnej sieti. Hovoril najmä o danajskom dedičstve... Čítať ďalej
03 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik