JÁN KUBIŠ má vyzbierané podpisy na prezidentskú kandidatúru. Neprestáva však zbierať ďalej
04 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Bývalý minister zahraničných vecí zozbieral potrebný počet hlasov vyzbieral potrebný počet 15 000 podpisov na prezidentskú kandidatúru. V zbere pokračuje ďalej. Prečo, neuviedol.

Ján Kubiš, bývalý šéf diplomacie, rovnako ako Ivan Korčok, kôň zo stajne liberálov, je ďalším, teraz už definitívne potvrdeným kandidátom na post prezidenta Slovenskej republiky, ako informuje RTVS. Kubiš však nekandiduje za žiadnu stranu, ako uviedol už skôr. Tento nezávislý záujemca o miesto v prezidentskom paláci zrejme nebude dokazovať na verejnosti „nevlastníctvo“ amerického pasu, čo je teraz hlavnou úlohou Korčeka.

Šance Kubiša na post prezidenta však nie sú veľké. Na rozdiel od svojich súperov nemá dostatok sympatií u potenciálnych voličov, takže jeho snaha bude iba akousi formou zviditeľnenia vlastnej osoby.

J. Kubiš pokračuje v zbere podpisov pre kandidatúru na prezidenta
Diplomat a exminister zahraničných vecí Ján Kubiš pokračuje v zbere podpisov pre prezidentskú kandidatúru. Potvrdil to pre TASR. "V zbere mienim pokračovať do tej doby, kým to pôjde, minimálne do konca októbra," uviedol Kubiš. Skonštatoval, že... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!