Slová ako egomaniaci, chorí a narušení jedinci nemohli v novoročnom priani Jaroslava Naďa chýbať
03 | 01 | 2024 I Tibor Malý

Exminister obrany Jaroslav Naď ani v novoročnom príhovore, ktorý zverejnil na sociálnej sieti nedokázal zabudnúť na prehru, ktorá sa strane Demokrati v predčasných parlamentných voľbách ušla a trieskal viac, ako odpaľujúce petardy a delobuchy o polnoci. Spomínal koalíciu, Moskvu, prezidentské voľby a zdravie, pohodu a spokojnosť želal všetkým, ale nezabudol dodať, že iba dobrým ľuďom.

Slovensku Naď zaželal, aby spoločný hlas a jednota ľudí priniesli silnú demokraciu, pevnú slobodu a neochvejnú spravodlivosť pre všetkých! A aby sme sa cítili ako hrdý národ, nie ako gubernia pod nadvládou Moskvy a s bábkovou vládou zlodejov, ktorá s cieľom ochrany svojej beztrestnosti ubližuje našej krajine, jej prirodzeným hodnotám a základným záujmom.

"Veľmi želám Slovensku silného, zodpovedného, skúseného a morálne pevného prezidenta (nie skorumpovanú klamársku podržtašku), ktorý sa dokáže za základné záujmy Slovenska a jeho občanov jasne a neochvejne postaviť," napísal na sociálnej sieti. 

Spomenul aj Európsky parlament

"Želám Slovensku odborný, skúsený a proeurópsky tím v budúcom Európskom parlamente. Nie extrémistov, buranov, kadejakých pomýlených rusofilov a neschopákov, ktorí robia v Bruseli len hanbu a nedokážu sa dohovoriť ani po slovensky, nie to ešte cudziu rečou. Ale zástupcov zo Slovenska, ktorí budú hrdo, s cieľom pomôcť našej krajine, presadzovať naše národné záujmy, avšak s jednoznačne nastaveným a nespochybniteľným morálnym a zahraničnopolitickým kompasom," uviedol v súvislosti s nadchádzajúcimi voľbami do parlamentu EÚ.

Slová egomaniaci, chorí a narušení jedinci nemohli v novoročnom prianí Naďa chýbať

"Akokoľvek pateticky to znie, ale ľuďom vo svete želám najmä MIER. Nech sa skončí nezmyselná Putinova vojna na Ukrajine, ktoré priniesla smrť už stovkám tisíc nevinných ľudí a nech rok 2024 prinesie tejto nádhernej krajine a jej ľuďom mier. Nech nikto na svete netrpí a neumiera kvôli nezmyselným vojnám a egomaniackym záujmom chorých či narušených jednotlivcov. Jednoducho želám nám všetkým DOBRO, LÁSKU a SPOKOJNOSŤ!" Dodal v závere príspevku na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik