Premiér Fico: NEMINIEME ANI ŠTIPKU ENERGIE NA HAŠTERENIE S TOUTO PSEUDOOPOZÍCIOU
03 | 01 | 2024 I Gabriela Fedičová

MY NEMINIEME ANI ŠTIPKU ENERGIE NA HAŠTERENIE S TOUTO PSEUDOOPOZÍCIOU, PRETOŽE MY SME PRIŠLI ROBIŤ, uviedol premiér Robert Fico (SMER - SSD) v rozhovore pre TA3. Rešerš z neho uverejnil aj na sociálnej sieti. Hovoril najmä o danajskom dedičstve najhorších verejných financií od troch predošlých vlád.

"Spúšťame rozsiahlu ofenzívu za ceny potravín, infraštruktúrne projekty a racionálny systém verejného obstarávania. Chceme čo najskôr rozbehnúť projekty opravy katastrofálne zanedbanej infraštruktúry, najmä nemocníc, ciest a mostov," uviedol Robert Fico.

Dodal, že: "...v zahraničí budeme bojovať za slovenský pohľad na nelegálnu migráciu a udržanie práva veta pri rozhodovaní v EÚ. Som hlboko presvedčený, že EÚ musí práve teraz prísť s odpoveďou na otázku, aký bude jej vzťah k Spojeným štátom americkým."

Podľa Roberta Fica potrebujeme viac autonómie a suverénnych postojov.

"Mne je jedno, či ma chvália v Rusku, či na Západe. Na prvom mieste pre mňa je záujem Slovenska a Slovákov," uviedol premiér Robert Fico.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik