Podpredseda parlamentu: Mainstrem neoslavuje gen. Lučanského, ale lekvára Hamrana
03 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) si užíva dovolenku. Číta, počúva hudbu a politiku rozhodne nerieši. To, že denník SME ho rieši hneď v úvodníku vníma, ako posadnutosť. „Vraj – Kašlite na Blahu, napísal nejaký Marec a venoval mi článok v rozsahu tretieho zväzku Vojny a mier. No chápete - úplne, že na mňa kašle,“ baví sa politik nad článkom Samuela Marca.

Na Telegrame sa preto Blaha rozhodol venovať novinárovi Samuelovi Marcovi zo SME chvíľu zo svojho voľného času, aby reagoval na článok, v ktorom redaktorovi prekážalo, že si aj on bol uctiť človeka, ktorý na Slovensku porazil mafiu. Redaktor by sa mal hanbiť za šírenie hoaxu o ukončení vyšetrovania Lučanského smrti. Blaha si však všimol aj pointu článku, ktorá tkvie vo výčitke vernosti voličom Smeru, ktorých v ich presvedčení nevyruší nič. Redaktor však hovorí, že sú v menšine, na čo Blaha reaguje výsmechom, že tej väčšine bývalého mainstreamu veria už len vlastní redaktori a pár dobre zaplatených aktivistov. Na záver príspevku politik konštatuje, že redaktorov, ako je Marec nenávisť voči Smeru ženie až tak, že si ich „nevšímajú“ ani počas dovoleniek.

Problémom je úcta

„Najväčší Marcov problém je, že sme si boli spolu s masami ľudí uctiť generála Milana Lučanského - a Marca osobitne vyrušuje, že mu hovoríme generál. No jasné, načo oslavovať gen. Lučanského, ktorý na Slovensku porazil hrubokrkú mafiu, keď môžeš oslavovať lekvára Hamrana, ktorý bol až taký hrdina, že bliakal na tlačovkách proti Robertovi Ficovi a perzekuoval opozíciu... Najudatnejší lekvár na polici!,“píše Blaha na Telegrame. Baví sa na redaktorovi Marcovi, ktorý sa podľa neho hádže o zem len preto, že si Smer váži vzácneho človeka, ktorý zomrel za nevyjasnených okolností počas pravicovej vlády.

Blaha o Lučanskom: Pred troma rokmi začala doba temna. A potom prišlo niečo, čo zobudilo všetkých (VIDEO)
Šialený Matovič terorizoval celý národ celoplošnými testovaniami, gestapo z Naky spustilo krvavé čistky. Ľudia boli paralyzovaní. A potom prišlo niečo, čo zobudilo všetkých. Celý národ. Zabili Milana Lučanského. Hrdinu, ktorý kedysi zničil mafiu na... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Nehanbíš sa, Marec?

„A mimochodom, Marec šíri hoax, že vyšetrovanie generálovej smrti bolo ukončené - nie, nebolo, ale čo čakať od SME, klamú ráno, na obed aj večer. Pointa Marcovho kilometrového hejtu proti mne je v tom, že mojich voličov vlastne netreba riešiť, lebo slniečkári ich aj tak nepresvedčia - nikdy z nás liberálov neurobia,“konštatuje poslanec za Smer, ktorý ďalej reprodukuje obsah článku v tom, že sa treba zamerať na umiernených voličov Hlasu, ktorýchz možno slniečkári oblbnú, lebo Smer sa vraj poraziť nedá.

Pochopili v trinástej minúte druhého polčasu

„Potom ešte Marec dodáva, že som Che Guevara (díky!) a rečním ako Benito a Adolf a zív, prepáčte, zívam, dokola tie isté tupiny, ktoré sa na mňa valia z bratislavských kaviarní - trochu invencie, súdruhovia, plíz, veď to je už také otrepané. Ale je dobrou správou, že v SME v trinástej minúte druhého polčasu konečne pochopili. Tak ako kedysi Fantozzi. Nie, nemôžu nás tou svojou primitívnou propagandou presvedčiť a už vôbec nie poraziť,“poznamenáva Blaha s tým, že toto je od SME lichôtka všetkým voličom. Na tých podľa poslanca neplatia manipulačné techniky liberálnych extrémistov, ktorým je Smer protiváhou.

Otázna väčšina

„Marec sa utešuje, že ešte nemáme väčšinu: „Blaha má síce veľa fanúšikov a fakt veľa preferenčných hlasov, ale stále je to menšina. Je to hlasná a súdržná, ale menšina." Hlavne, že vy ste úplná väčšina, Marec. Až taká väčšina, že ste prehrali voľby a jediné, čo viete, je už štvrtý mesiac vyplakávať,“ vyčíta Ľuboš Blaha redaktorovi a radí, aby sa pozrel do zrkadla. Uvidí tam pár sfanatizovaných redaktorov z červených denníkov a hŕstku aktivistov platených Sorosom a ambasádou spoza plota.

Dráčik kričí protestujúcim: To je čo za úroveň? Čo ste boli štyri roky v kóme?
"Blížia sa nám prezidentské voľby. Boľševické médiá už začínajú ľudom masírovať mozgy a podsúvať, ktorý by bol lepší kandidát, a ktorý má väčšiu šancu. Ani jeden, ktorého tam pasírujete, vy plechové hlavy. Bača z Očovej je schopnejší, slušnejší a... Čítať ďalej
03 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Nenávisť ako pohonná látka

„Nemáte so Slovenskom nič spoločné, pohŕdate bežnými ľuďmi a iba šírite nenávisť. Ešte aj vtedy, keď si vás nikto nevšíma, lebo sa cez sviatky venujeme rodinám. Ste závislí od svojej nenávisti. Zakomplexovaní, ubití, zatrpknutí. Prehrávate a neviete to zniesť. Vyhľadajte si cvokára, naládujte sa xanaxom a prestaňte obťažovať Slovensko,“ radí redaktorovi jedného z červených denníkov podpredseda NR SR.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik