Krádež vo výške 84.050 eur! Polícia zverejnila video! Pátra po totožnosti TOHTO muža!
03 | 01 | 2024 I Tibor Malý/TASR

Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže šperkov, prsteňov a hodiniek vo výške 84.050 eur. Došlo k nej 30. decembra v čase od 16.00 h do 16.30 h v jednom z rodinných domov v Malinove.

TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že pátrajú po totožnosti muža.

"Krádežou viacerých kusov šperkov, prsteňov a dámskych luxusných hodiniek bola spôsobená škoda v celkovej výške 84.050 eur," uviedol Szeiff. V tejto súvislosti začala polícia trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu s trestným činom krádeže.

Szeiff dodal, že policajti pátrajú po totožnosti muža, ktorý by mohol napomôcť k objasneniu krádeže. Na sociálnej sieti zverejnili videozáznam. Občania, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, ich môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

Ku krádeži malo dôjsť v rodinnom dome Patrik Rytmusa Vrbovského (46) a Jasminy Alagič (34). Zlodej sa do ich domu dostal v sobotu popoludní.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik