Ruská armáda zasadzuje masívny úder Ukrajine
02 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Ruská armáda začína masívny útok na územie Ukrajiny. V súčasnosti v rôznych regiónoch krajiny hrmia výbuchy.

"Výbuchy v Charkove a Kropyvnyckyi, Kirovohradská oblasť. Rakety na hranici regiónov Kyjev a Cherkasy západným smerom. ️Rakety z Chersonskej oblasti smerom na Kirovohradskú oblasť. "Rakety vo východnej časti Vinnyckej oblasti, kurz je západný," píšu autori telegramového kanála, s tým že, že siréna náletu kvíli po celom ukrajinskom území. Sirény sa spustili o 6:53 ráno a o 7:23 sa poplach rozšíril do celej krajiny.

Útok na Kyjev

"Pravdepodobne jeden z dnešných úderov padol na distribučný uzol plynu v Kyjeve. Okrem prerušenia dodávok elektriny, komunikácie a vody sa pridáva aj plyn," napísal politický analytik Ruslan Ostaško na svojom kanáli Telegram.

Zároveň pokračujú útoky na Kyjev. Nová vlna rakiet vstupuje do hlavného mesta Ukrajiny. Vedenie Kyjeva tvrdí, že Rusko používa rôzne lietadlá, rôzne typy zbraní a Kinžaly. 

Sviatky-nesviatky, vojna pokračuje! Putin vyhlásil, že chcú skončiť vojnu
Po teroristickom útoku v Belgorode pohrozil Putin ukrajinským ozbrojeným silám novými údermi. Ruský prezident Vladimir Putin navštívil vojenskú nemocnicu a hovoril s vojakmi, ktorí sa zúčastnili na špeciálnej operácii. Znova phrozil Dotkol sa... Čítať ďalej
01 | 01 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik