LATINO MILOVNÍK, ARGENTÍNSKY PREZIDENT MILEI, PREJAVIL SVOJE VÁŠNE PRIAMO PRED KAMERAMI (VIDEO)
02 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Javier Milej, označovaný ako napríklad slovenský Matovič zrejme ešte stále oslavuje svoju prezidentskú inauguráciu a nevie sa nabažiť pozornosti médií. Tak venoval kamerám podarúnok na latino-americký spôsob. Svojej priateľkyni, Fátime Flórezovéj, vyšetril mandle svojim jazykom.

Vášnivý alebo len nevhodný?

Konanie Mileja vzbudilo pozornosť potom, čo na pódiu vášnivo pobozkal svoju pôvabnú priateľku, herečku a komičku Fátimu Flórezovú. Prezident tak prejavil svoj ultraliberálny postoj nielen v politickej oblasti, ale aj v súkromnom živote. Fátima pridala ako bonus pohľad na svoju priliehavú zlatú kombinézu, ktorej dekolt umiestnený na chrbte odhaľoval jej oblé polovičky. Kameramani teda nevedeli, kam majú zaostrovať skôr.

Divadlo Roxy v meste Mar del Plata, kde sa tento exces uskutočnil malo o zábavu postarané. Jeho priateľka, profesionálna komička nevalných kvalít, preukázala inšpiráciu juhoamerickými telenovelami. Argentínsky prezident, ktorý svoj egocentrizmus začal prejavovať ihneď po svojom politickom úspechu začína byť stredobodom pozornosti nielen vo svojej vlasti. Ak sa neprejaví ako kvalitný politik, čo je veľmi pravdepodobné, určite zaujme ako showman. Bozk prezidenta bol dlhší ako jeho krátky prejav, čím zalepil dieru vo svojich rétorických schopnostiach.

Flórezová svojho partnera pravidelne doprevádza na dôležité spoločenské akcie. Či aj tam prejavujú svoju náklonnosť takýmto spôsobom nevieme. Web La Vanguardia však poznamenáva, že herečka nemá ambíciu stať sa prvou dámou Argentíny a naďalej sa chce venovať kariére. V prípade účinkovania v telenovelách netreba prejaviť veľkú dávku talentu, takže jej pôvab určite postačí. Hoci stať sa prezidentovou manželkou by jej zaistilo ľahšie živobytie. Natupírovaný pidimužík  Milei asi dostane košom a zaobstará si niekoho iného, komu bude môcť poskytovať na verejnosti krčnú hygienu. Argentínčania majú predsa vášne na rozdávanie. 

Argentínsky Matovič stiahol vstup krajiny do BRICS
Už počas predvolebnej kampane Milei sľuboval, že Argentína do zoskupenia BRICS nevstúpi. Za geopolitických spojencov považuje Spojené štáty americké a Izrael. Nový argentínsky prezident Javier Milei oficiálne odmietol členstvo svojej krajiny v... Čítať ďalej
30 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik