BORIS a jeho EX opäť VYNÁŠAJÚ smeti. A TO SA NA NOVÝ ROK NEMÁ!
02 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Keď sa povie Boris, každý vie, o kom sa točí. O NAŠOM Borisovi. Terči snov každej zlatokopky a všetkých potenciálnych svokier. Objekte primárneho záujmu profesionálnych mamičiek, ktorým nejaká tá rana (samozrejme na duši) nevadí, pretože ju dokážu finančne zhodnotiť a mediálne sa aj po rokoch zviditeľniť. Ako politik síce defraudoval. Doslova zbankrotoval. Ale ako človek ctiaci si „tradičné a konzervatívne hodnoty“ určite nie.

Záujem o osobu Borisa Kollára rapídne poklesol po fiasku strany Sme rodina v minuloročných parlamentných voľbách, no ak sa nemôže premávať pred kamerami „serióznych“ televízií pri pseudoobjektívnych politických diskusiách s prominentnými rádoby znalcami politiky ako sú Jana Krescanko Dibáková, Marek Makara, Michal Kovačič či roztomilou dvojicou Dírer – Iljev, spovedá sa zvedavému publiku na Facebooku a Instagrame. Nepochopil snáď, že sú jeho príspevky prejavmi trápnosti a lacného afektu? Tak dostáva zadosť Borisovo nutkanie vykotkodákať tie najdiskrétnejšie informácie a malomyseľná spoločnosť si užíva, že jeho úspechy sú vystriedané zlyhaním v súkromí.

Medvede nespia, nemôže ani Boris

Dávajú mu zabrať mladé medvedice. Jednou z nich je aj Barbora Richterová. Dôvod jej pomstychtivosti nám bývalý predseda parlamentu neobjasnil. Možno jej len chýba. Zvláštnym spôsobom. A dáva mu to poznať. To viete, ženy... Posúďte sami... Upozorňujeme, že prinášame jeho novinku bez akýchkoľvek úprav.

„A mame tu opat vylev tejto chorej osoby,“ zúfa si vo svojom statuse na sociálnej sieti Boris. „Rok tu otravuje verejnost ze sa nestretavam a nevenujem detom ked ju po roku sudca upozorni ze mi musi umoznit kontakt s detmi a po roku sa im tu venujem na prazdninach tak jej opat prepne hucka dieta proti mne a vypisuje ze si nezela moj kontakt s detmi. Toto je uz vazne na odbornu lekarsku pomoc.A velmi vtipne je ze dva dni dozadu sa ma pyta ci ju este milujem a ci nepojdeme spolu na dovolenku do Dubaja. A potom da takyto status.Mam vazne obavy o jej dusevny stav a sposobilost vychovavat dve deti.( inak mam velmi pekny vztah s Arturkom a chlapec ma rad aj otca aj mamu a tymto velmi trpi)je mi velmi luto ze hlavne komu matka ublizuje je nas syn… lebo mne uz nema ako.“

Hysterické výlevy strieda sebaľútosť. Nuž, keď si muž nie je schopný uvedomiť si, že spolu s deťmi si priviaže na krk aj ich mamy, nesmie sa čudovať konzekvenciám, ktoré jeho „tradičné“ vzťahy prinášajú. Ako však už Borisa Kollára poznáme, nebude to trvať dlho a na svoju dobre vypchatú hruď si ho privinie ďalšia kráska, ktorým nedokáže odolať. A zabudne. Vedel to už... koľkokrát?

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik