Zoroslav Kollár: Danielito, ty si vrah. Zabil si dôchodcu a... (VIDEO+GALÉRIA)
01 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Mnohí možno Zoroslavovi Kollárovi vyčítajú to neúctivé oslovenie, ktoré sa k šéfovi ÚŠP nehodí – Danielito. Ale úctu si treba zaslúžiť a pán Lipšic si ju podľa neho nezaslúži. „Ty Danielito, si totiž vrah,“ tvrdí hneď na začiatku videa, venovaného Danielovi Lipšicovi, podnikateľ Zoroslav Kollár.

Svoje silné slová podopiera jazykovedným vysvetlením, z ktorého mu vychádza, že „vrah“ je v tomto prípade mierny výraz, pretože toto slovo označuje niekoho, kto zabil jedného človeka a slovenský jazyk nerozlišuje, či sa jedná o zabitie úmyselné, alebo neúmyselné.

Cíti sa pán špeciálny prokurátor Lipšic ako Frodo z Pána prsteňov?
Advokáta Martina Ribára zaujal mail, ktorý Daniel Lipšic rozoslal všetkým slovenským prokurátorom. Je to jeho želanie k Vianociam a do roku 2024. Podľa Ribára je to dokonalé svedectvo o mentálnom svete šéfa ÚŠP a „našich chlapcov. Lipšic totiž aj v... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

To, že Lipšic zabil v septembri 2016 seniora Emila, je všeobecne známa informácia. A známy je aj Lipšicov dovtedajší postoj, že každý, kto čo aj neúmyselne zabil človeka, musí do väzenia. „Ale to u teba platilo iba do okamihu, kým si zabil človeka ty,“dopĺňa Kollár.

„Hovorí sa, že celý priebeh tej nehody bol v podstatných parametroch iný, ako je zadokumentované vo vyšetrovacom spise,“ rozvíja problém Kollár s tým, že poukazuje na tri fakty. Čo teda rozhodlo o tom, že Daniel Lipšic nemusel do väzenia?

  1. V spise je záznam o negatívnej dychovej skúške, pričom Kollár tvrdí, že v Bratislave v tom čase aj vrabce čvirikali, že pán Lipšic mal v nákupnom centre stretnutie, pri ktorom sa nepilo len nealko. Do testeru fúkal niekto iný, o kom Kollár verí, že raz nájde občiansku odvahu a povie, ako to bolo.
  2. Z mobilu pána vtedy ešte advokáta Lipšica odišli v momente nehody nejaké dáta, čo znamená, že bol pripojený na internet. To svedčí o písaní správ počas jazdy. Druhý telefón, z ktorého mal telefonovať, sa nenašiel.
  3. Merania archaickými metódami priniesli nižšie hodnoty, ako analýza kamerového záznamu.

Kollár s Kollárom (možno aj) o Kollárovi (VIDEO)
Priezvisko Kollár patrí na Slovensku medzi najfrekventovanejšie. Preto nečudo, že ho nosia aj verejne známe osobnosti. Okrem šoubiznisu, kde sa ich pár vyskytuje, v posledných rokoch zaujali svojimi videami a aktivitami dvaja ľudia. Jeden, z... Čítať ďalej
23 | 12 | 2023 | Eka Balašková

„Dnes sa tvoj prípad už asi nebude dať otvoriť a obnoviť vyšetrovanie, uvedomujem si to. Ale je dôležité, aby občania Slovenska vedeli, ako to bolo a ako sa ti podarilo zase všetko vybaviť a zmanipulovať,“objasňuje Kollár svoje pohnútky, prečo sa s tým zaoberá.

Medzi pánom Lipšicom a Borisom Kollárom nie je až taký rozdiel, ako by sa mohlo zdať. Kollár vysvetľuje, že Lipšic sa v r. 2020 zoznámil a mal pomer so ženou, ktorá nechce odhaliť svoju identitu, no poskytla množstvo screenshotov o tom, ako s pánom špeciálnym prokurátorom riešili interrupciu.

Tou to však neskončilo. Mladá dáma dostala darček, ako zo špionážneho filmu – prsteň v škatuľke s „plošticou“. Keďže žena, o ktorú ide, je inteligentná a zariadenie našla, pýtala sa naň darcu. Ten to poprel. Keď však odišla na dlhšie z domu, zariadenie zmizlo. Kollár teda k výroku o vrahovi pridáva to známe švejkovské – lidi jsou rúzní, ponejvíce hovada.

„Zabil si dôchodcu na priechode pre chodcov a nenarodené dieťa. Tvoje dieťa, Danielito. A toto je stále iba malý rozbeh. Za tých viac, ako 20 rokov, počas ktorých si šikanoval mňa a ďalších ľudí som sa veľa naučil," upozorňuje na záver Kollár s tým, že sa mieni brániť. 

Zoroslav Kollár: Pozdrav Danielovi Lipšicovi č.1
Podnikateľ a advokát Zoroslav Kollár adresoval svoje najnovšie video ešte stále šéfovi Úradu špeciálnej prokuratúry Danielovi Lipšicovi. Rakúski psychoanalytici na čele so Sigmundom Freudom a Alfredom Adlerom by ho podľa neho mali za ukážkový... Čítať ďalej
14 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Popri šťastí tak praje pánovi špeciálnemu prokurátorovi aj zdravie. To vo väzení nie je až také dôležité, ako sa aj autor videa presvedčil na vlastnej koži. Vraj často myslí aj na Igora Matoviča.

Že by sa v novom roku posadil pred kameru aj s nejakými informáciami o ňom?

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik