TAKTO sme sa v uplynulom roku bavili (GALÉRIA)
31 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Rok 2023 bol pre politikov mimoriadne akčný, pre občanov mimoriadne náročný a pre tých, ktorí sa venujú politickej satire mimoriadne plodný a inšpiratívny. Prvým deviatim mesiacom dominovali stálice, ako Veronika Remišová, či Eduard Heger s Igorom Matovičom, po voľbách sa k nim pridali Štefan Hamran. Bezkonkurenčná bola aj Zuzana Čaputová.

Veľakrát nesklamal Jaro Naď či Roman Mikulec. Ak boli ticho, ozýval sa Michal Šimečka či Daniel Lipšic. Vtipkári však reagovali aj na stranícke prestupy a množstvo iných udalosti ...  Poďte si zaspomínať na momenty, kedy nám veľakrát zmrzol úsmev na perách.

Duo Záleská - Tódová spolu nie len bicykluje
V auguste zverejnil Martin Daňo video, na ktorom boli hlavnými hviezdami novinárka Monika Tódová a sudkyňa rozhodujúca politicky exponované kauzy Pamela Záleská. Tie boli na dovolenke v Tatrách a Slovensko dlho žilo touto kauzou. Podľa dvojice to... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik