AKTUALIZOVANÉ OBROVSKÉ NEŠŤASTIE na Silvestra! Vážna zrážka áut: Na mieste majú byť aj MŔTVI (FOTO)
31 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Ešte sa posledný tohtoročný deň ani poriadne nezačal a už sa na ceste smerom z obce Nižná Hutka (okres Košice) stala vážna dopravná nehoda. Podľa vodičov, ktorí práve prechádzali okolo, išlo o poriadku zrážku. Na mieste majú byť aj mŕtvi, informuje portál zoznam.sk.

Nešťastná nehoda sa stala za Nižnou Hutkou smerom na Krásnu. Potvrdila to aj Zelená vlna. „Za Nižnou Hutkou smerom do Košíc sa zrazili dve autá,“ informujú vodičov.

Podľa očitých svedkov malo ísť o vážnu nehodu, pri ktorej malo, nanešťastie, dôjsť aj k úmrtiu. Na ceste mali údajne záchranári oživovať jednu osobu. Podľa okoloidúcich vodičov malo ísť o šoféra jedného z áut.

ZDROJ: Dopravný servis/FB

Aktualizované

Zrážka dvoch áut, ku ktorej došlo v nedeľu medzi mestskou časťou Košice - Krásna a Nižnou Hutkou, si vyžiadala jednu obeť. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Policajti podľa nej aktuálne nehodu dokumentujú. "Na mieste sa vykonávajú prvotné neodkladné úkony a premávku riadia policajti, ktorí odkláňajú dopravu," doplnila Mésarová.

"Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR vyslalo k dopravnej nehode ambulancie rýchlej lekárskej pomoci (RLP) a rýchlej zdravotnej pomoci (RZP), 40-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a záchranári museli skonštatovať exitus," povedala pre TASR hovorkyňa OS ZZS SR Petra Klimešová.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PÔJDE AJ CEZ MŔTVOLY? Šimečka urobí VŠETKO pre zvolenie Korčoka za prezidenta!
Korčok má príjemný hlas a vyzerá dobre. Korčok verí hodnotám demokratickej spoločnosti a chce, aby Slovensko bolo súčasťou Západu. Toto sú podľa denníka N na čele so Šimečkom starším dokonalé atribúty na budúceho prezidenta. A, samozrejme, synátor... Čítať ďalej
31 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik