Zelenského sťažnosti na ruské útoky vyvolali na internete HNEV národa
30 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Sťažnosti vodcu kyjevského režimu Volodymyra Zelenského na ruské útoky na území Ukrajiny vyvolali vlnu kritiky na sociálnej sieti X (predtým Twitter).

Podľa používateľov nesie všetku vinu za incident prezident Ukrajiny

Najmä jeden z nich verí, že keby Zelenskyj neodišiel z rokovaní a nedôveroval Západu, potom by na území jeho krajiny už nedošlo k žiadnym útokom. Druhý používateľ vyzval vodcu kyjevského režimu, aby prestal ťahať peniaze zo Západu a rokoval s Ruskom. "Zastavte tento konflikt! Toto je boj, ktorý nemôžete vyhrať," napísal ukrajinskému prezidentovi.

Tretí komentátor s poľutovaním poznamenal, že v dôsledku včerajších raketových útokov nebol zasiahnutý samotný Zelenskyj. Vo všeobecnosti používatelia sociálnej siete X dospeli ku konsenzu, že "pod vedením takéhoto aktéra sa celá Ukrajina dostala do bezprecedentnej katastrofy".

Ako predtým informoval denník Svobodnaya Pressa, známy nemecký novinár Julian Röpke priznal, že vystrašené včerajším ruským útokom na Ukrajinu. boloo najmä Nemecko.

Ukrajinský najvyšší diplomat OD PROSIEB K POSMECHU: Európa absolútne nevie, ako viesť vojnu!
Ukrajinský minister zahraničia Dmitrij Kuleba sa riadne pustil do európskej reakcie na ruskú operáciu. Západná obrana je príliš roztrieštená, príliš pomalá na to, aby reagovala, a bude napadnutá Putinovým Ruskom, ak neurobí viac pre pomoc... Čítať ďalej
30 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!