Ekosexuálka: Je to úplne iná forma prijímania energie (VIDEO)
30 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Ekoaktivistka Sonja Semjonová z Kanady má 45 rokov a na instagrame sa prezentuje, ako organizátorka sexuálne-somatických školení a erotický rozprávač. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nebola už štyri roky zamilovaná do starého stromu na ostrove Vancouver.

Kto to vlastne je, ekosexuál? Semjonová svoju „lásku“ objavila počas prechádzok prírodou pred štyrmi rokmi. Odvtedy chodí objímať stromy a nabíjať sa podľa nej ich sexuálnou energiou, čo nepovažuje za úchylku. Naopak, ľuďom radí, aby sa do toho ponorili a nebáli sa prejaviť.

Ekosexuálka

Podľa organizácie „Here Come The Ecosexuals“ sú ekosexuáli ľudia, ktorí považujú prírodu za romantickú, zmyselnú a Zemeguľu si predstavujú ako svojho milenca. Semjonová o sebe tvrdí, že je zamilovaná do duba, no nejde o sex. Strom ju napĺňa erotickou energiou.

ODPADNETE čím sa chváli SYN RICHARDA SULÍKA! Nezaprel oteckove maniere (FOTO)
Nechceli by ste byť synom toho správneho otecka? Syn Richarda Sulíka, na Slovensku presláveného bonvivána a hedonistu sa môže „buchnúť po vrecku.“ Či rozhadzuje zo svojho, pretože má Filipa nielen v mene, nevieme, ale je tu istá pravdepodobnosť, že... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Objavila ho počas pandémie

„Celú zimu som päť dní v týždni chodila po chodníku v blízkosti stromu. Všimla som si spojenie a ležala som pri ňom,“ hovorí žena, ktorá v sebe túžbu po stromoch objavila v roku 2020. Vtedy sa presťahovala na ostrov Vancouver v Britskej Kolumbii a objekt jej túžob – mohutný dub objavila cez pandémiu, počas prechádzok prírodou.

Objíma stromy

Sonja podľa vlastných slov miluje pocit, keď sa cíti podopretá niečím takým pevným, čo nemôže spadnúť. Erotické city voči dubu sa u nej začali prejavovať v lete 2021 a dnes hovorí, že sa netreba báť prejaviť svoje pocity. Pri svojom dube našla to, čo je s človekom len fantázia.

Ruský prezident? Putin, alebo niekto iný?
29 kandidátov na prezidenta Ruska. Voľby v roku 2024. Ústredná volebná komisia prijala oficiálne dokumenty. Títo boli prví Medzi prvými kandidátmi na prezidentské voľby boli traja. Do súboja vstúpili Vladimir Putin, Leonid Sluckyj a Nikolaj... Čítať ďalej
27 | 12 | 2023 | Milan Laca

Nie je to úchylka ... je to iná forma erotiky

Semjonová vysvetľuje, že pri ekosexualite nejde o sex medzi človekom a prírodou. Je to podľa nej „iný spôsob skúmania erotiky“. Ako erotický akt vníma aj pozorovanie zmeny ročných období.

„Ekosexualita je už prítomná u mnohých ľudí a kontakt s našimi koreňmi by mohol vyriešiť mnohé klimatické problémy. Existuje dôvod, prečo chceme chodiť na pikniky do parkov a na túry do prírody. Som presvedčená, že keby sme mali symbiotickejší vzťah s prírodou, mohli by sme z toho vyťažiť,"myslí si.

Nechcete jej napísať?

„Mojou prosbou pre vás všetkých je, aby si každý našiel niečo zvláštne a úžasné, do čoho sa zamiluje. A potom tomu píšte milostné listy,“ radí Semjonová s tým, že odkedy sa píše o nej, sama dostáva veľa podpornej pošty.

Šialené sumy za nezrealizované projekty. Aj to bol Budajov rezort
Ministerstve životného prostredia neprestáva prekvapovať. Najskôr Tomáš Taraba našiel dlho zanedbávané a nevybavované zmluvy, potom sa hovorilo o tom, aké peniaze cez envirorezort natiekli do mimovládnych organizácií. Aktuálne minister Taraba... Čítať ďalej
30 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik