ZAJTRA, 30. DECEMBRA, SA USKUTOČNÍ V MARTINE SPOMIENKA NA GENERÁLA LUČANSKÉHO
29 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Ľuboš Blaha, tŕň v oku bývalej opozície, korporátnych médií a našej podarenej pani prezidentky Čaputovej, ku ktorej politickej hodnote sa vyjadril aj vo svojej kancelárii, keď strčil obraz s jej podobizňou do skrine, čím pohoršil všetkých pseudodemokratov nezabudol na vraždu (o čom dnes už takmer nikto nepochybuje) generála Lučanského. Vyzýva všetkých tých, ktorí veria v spravodlivosť, aby si ho prišli uctiť na cintorín v Martine.

„Zajtra to budú tri roky, odkedy sa Úradu špeciálnej prokuratúry za asistencie Matovičovej vlády podarilo zlikvidovať Milana Lučanského,“ zhrnul na sociálnej sieti Blaha bez akéhokoľvek otáľania. Neváha ani na moment. Nemusí sa spoliehať na vieru či presvedčenie. Dôkazy sú jasné a uvádza ich jeden za druhým:

1. Najskôr si vymysleli, že sa potkol o papuču a vybil si oko. Kto by tomu veril?

2. Potom ho trýznili. V nemocnici mu spôsobili ďalšie zranenia. Nakoniec záhadne zomrel.

3. Tvrdia, že sám seba obesil bez toho, aby mal na krku škrtiacu ryhu. Tomu sa fakt nedá uveriť

4. Jeden z najvyšších predstaviteľov polície a dobrý priateľ Milana Lučanského Branislav Zurian to prednedávnom povedal jasne – Milana Lučanského zavraždili.

5. Verím, že sa čoskoro dozvieme viac. Prípad sa vyšetruje a my urobíme všetko pre to, aby pravda konečne vyšla na povrch.

6. Jedno je isté. Za smrť generála je zodpovedná bývalá vláda. Také hyeny ako Kolíková aj s jej odpornými rečami v relácii Pumpa, spomeňte si.

7. Alebo mäsiarka Remišová aj s tým jej nechutným pexesom, v ktorom prečiarkla jeho tvár.

8. Vieme, čo napáchal Lipšic, Záleská, Tódová... či Čurillovci. Ako sa smiali, beštie, keď generál zomrel.

9. Vieme, čo napáchal Matovič či Mikulec. Ako manipulovali vyšetrovania, ako si vymýšľali obvinenia.

10. A vieme, že generál Lučanský bol hrdina, ktorý zničil mafiu na Slovensku - už navždy bude mať našu úctu a našu vďaku.

11. V sobotu, 30.12., sa o 15:00 uskutoční pietna spomienka na Národnom cintoríne v Martine.

12. Prídem zapáliť sviečku. Za martýra. Za hrdinu. Za generála Milana Lučanského.

„Nikdy som nechýbal a nebudem chýbať ani zajtra,“ hovorí poslanec za stranu Smer-SSD a podpredseda NR SR. „Vidíme sa v Martine, priatelia. My nezabúdame,“ dodáva vo svojom statuse Ľuboš Blaha.

30. decembra to budú tri roky od vraždy GENERÁLA LUČANSKÉHO. Dôkazy o vražde pribúdajú
Obeť nenávisti, pomstychtivosti a boja o moc slovenských politikov. To všetko bol generál Lučanský. Tí však svoju účasť na tomto zločine doteraz popierajú. Bezprostredne po jeho smrti bola bývalou ministerkou spravodlivosti zriadená politická... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Dúfajme, že sa prípad čo najskôr objasní. Na potvrdení toho, čo je už teraz zrejmé intenzívne pracuje aj JUDr. Miroslav Radičovský a nedbá na únavu, ktorú mu táto práca prináša. Vie, že koná v mene spravodlivosti a za spravodlivosť.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik