Lučenčania v PANIKE! VRAH na slobode?
29 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Reakcia polície na šíriacu sa správu o psychopatovi Dušanovi. Označila ju za nepravdivú.

Lučenčanov vyplašila nepravdivá informácia. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti. „Opäť ide o príspevok na stránke, na ktorú mnohí z vás upozorňovali. Už v minulosti sa tu šírila "zaručená informácia od jednej pani“ o tom, že muž, ktorý zavraždil ženu na cintoríne je na slobode," uviedli muži zákona.

„Včera sa opäť objavila "zaručená“ informácia o tom, že „psychopat Dušan“ sa pohybuje po Lučenci," poznamenali so slovami, že viacerí komentujúci si to dali do súvisu s tragickou udalosťou na cintoríne.

Faktom však podľa slov polície je, že muž, ktorý sa tohto zločinu dopustil, je stále na uzatvorenom oddelení Psychiatrickej nemocnice v Kremnici pod dohľadom lekárov!

A je po Silvestrovskej paráde! ZVIERATKÁ dostali prednosť. Plus veľký darček navyše pre našich verných kamarátov
Sloboda zvierat i milovníci zvierat dosiahli svoje, keď zabojovali o práva zvierat, trpiacich pri infantilnej koncoročnej zábavke, akou je používanie pyrotechniky. Táto maškaráda má za následky stres, úteky a zranenia mnohých najlepších priateľov... Čítať ďalej
29 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik