Hlas ľudu: Nicholsonová bozkáva Andreja Danka. Všade
29 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Strapatá panička z Bruselu svoj sľub napísať predsedovi SNS Dankovi splnila. Dokonca sa prekonala, keď v úvode a závere listu zachovala isté dekórum.

Neviem, čím si to Andrej zaslúžil, možno sa Lucke páči ako muž. Možno aj preto v závere píše, že ho bozkáva všade. Keď všade, tak všade. Potom aj na tie miesta, ktoré si pred cudzími zrakmi zakrývame. Andrej, tak sa pekne vykúp a navoňaj, aby si ťa Lucka vychutnala aspoň tak ako v liste. Nuž ale, čo iné od nej možno čakať ako posmech a urážky. Lucka asi nemá zrkadlo, aby sa v ňom sama dobre videla.

Ale dosť srandičiek,  poďme k listu

Vážený pán predseda SNS, milý Andrej Danko,

Vraj sa „zvyšuje pravdepodobnosť“ vašej kandidatúry na prezidenta.

Výstižnejšie by bolo napísať, že sa zvyšuje riziko. Najmä, ak chcete byť aj lídrom kandidátky SNS do Európskeho parlamentu.

Ste podpredseda NR SR, pán Danko. Je to ústavná funkcia, v ktorej je možné zlikvidovať krajinu ako Lesostav aj bez toho, aby ste šplhali za horizont schopností protekčného decka a za hranice krajiny. Zachovajte pokoj, zložte si výložky, oddychujte. Vybojovali ste si sociologicky nepochopiteľný úspech vo voľbách, získali ste národný šport, cestovný ruch, pozornosť Orbána aj Tipos, do ktorého môžete prekrtkovať jeden ukážkový maticový tunel, kým národ zabáva ten váš mizogýnny pako z Očovej a absolútne nekultúrna ministerka kultúry. Utierate si vaše vojenské bagandže o Slovensko ako o rohožku, vyháňate liberálnych Slovákov, przníte slovenčinu od ranného národného rožku s maslom a až po večerné správy v RTVS, ktorú idete zasa nezmyselne rozdeliť. Nie je to málo, Antone Pavloviči? Potrebujete sprzniť Slovensko aj zvonku ako europoslanec alebo prezident?

Komu tým prospejete?

Vaša ohlásená kandidatúra na europoslanca už stihla spôsobiť vlnu hystérie medzi slovenskými tlmočníkmi v Bruseli. Mnohé z vašich výrokov sa nedajú preložiť do cudzích jazykov tak, aby bola zachovaná ich originalita – výber náhodných slov sprevádzaný jazyko-lomnými tvarmi a absenciou významu. Pre vašich slovenských postsedliakov predstavujete jazykové tajomno, ktoré nikdy nepochopia, ale aspoň sa zasmejú. Lenže vo funkcii europoslanca, nedajbože prezidenta, musíte byť zrozumiteľný, jasný a briskný vo vyjadreniach. Inak môžete spôsobiť v tom lepšom prípade medzinárodnú hanbu, v tom horšom aj konflikt v medzinárodných vzťahoch.

Vážený pán Danko, sú sviatky, kedy aj tí najbrutálnejší hejSlováci zahasili špaky vlastnej nenávisti a vytvorili humanitárne koridory v pásme sociálnych sietí. Aj ten Ha-ra-bin sa už prestal vyhrážať kandidatúrou na prezidenta. Tak vás pekne prosím, bojujte proti nutkavému pokušeniu toho diablika vo vás, ktorý príliš uveril sám v seba a plánuje vystaviť Slovensko riziku ďaleko väčšiemu ako je AD vo funkcii podpredsedu NRSR.

Bozkávam vás všade. LĎN

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate