Desivá nočná mora dievčat (a chlapcov) z mainstreamu
29 | 12 | 2023 I LIH

Vždy som žasol nad tým, čo dokážu zo seba vysúkať. A často aj o sebe. Najnovšie však verejne oznámili, že ich duševné zdravie je nielenže vážne podlomené, ale vyžaduje si naozaj akútnu opateru zo strany odborníkov.

Ľudia, trpiaci nejakými úchylkami sa obvykle snažia tieto pred svojim okolím ukrývať. V každom prípade deviant je osoba, trpiaca určitou úchylkou, teda, úchylný človek. A je naozaj úchylné svojimi úchylkami sa hrdiť verejne. To je umocnené exhibovanie, teda nadmerná neprirodzená a často aj spoločensky neprijateľná a neakceptovateľná sebaprezentácia. Niekto verejne odhaľuje svoje pohlavné orgány, iný, ako sa ukazuje v médiách hlavného prúdu, odhaľuje svoje deviantné predstavy. To prvé je trestné a to druhé by bolo treba, ako je už napísané, liečiť. Akútne.

Zošaleli a ešte sa tým chvália

Kedysi bol na výkon takmer akéhokoľvek povolania potrebný súhlas lekára. A vzdelanie. Dnes z toho zamestnávatelia v médiách nevyžadujú nič. Veď nevzdelaný chorý človek je oveľa ľahšie manipulovateľný a ovládateľný, ako tie skaly vedomostí a duševnej rovnováhy. „Celý rok sa mi pred očami vynáral iba Robert Fico, hovorí v podcaste reportérka Denníka N Mária Benedikovičová. Bola pri tom, keď na mítingu vyhlásil „Boha, my ich vyženieme!“, aj v centrále Smeru, keď vyhral voľby.“ To je citácia, úplne doslovná a dopísmenná, samozvanej vlajkovej plte mainstreamu, ktorej meno sa nachádza v citáte. Žiada sa autorsky dodať, že napríklad aj kvalitný sex je zdrojom psychohygieny a primeraného duševného zdravia.

Patológia propagandy

Nie, podcast som si nepustil, stačilo mi prečítať to, čo som si prečítal. Kecy úchylných ľudí ma nezajímajú ani toľko, čo kôpka po mojom psíkovi, ktorú naberám do vrecúška, aby som sa jej zbavil civilizovaným spôsobom. A určite, ak by sa mi celý rok pred očami vynáral iba Korčok, Matovič alebo Šimečka, už by som si dávno rezervoval pobyt a odborný dohľad tu, od Bratislavy nie až tak vzdialeného odborného zariadenia Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela. Moja milá pani doktorka všeobecného lekárstva by bola jediná, ktorej by som sa zdôveril s mojou neutíchajúcou traumou. Nie som ani odborník na sado-maso, naozaj nie, ale tak akosi si predstavjem vymetanie tlačoviek s Ficom či zdieľanie uzavretého priestoru s ním a s jeho spolupracovníkmi, ak ma práve on máta celý rok a neprestajne sa mi vynára pred očami. Chodiť na každú Šimečkovu tlačovku, to asi skočím z mosta do Dunaja a na to sa mám naozaj primerane rád. Zatiaľ ešte.

Posadnutosť Ficom

Nie vždy človek pôsobí ako posadnutý a nedá sa to spozorovať hneď. Ak si však otvorím takmer ktorýkoľvek titul toho, čo sa vyhlasuje za médium hlavného prúdu, okamžite volám po naozaj zdatných a úspešných exorcistoch. Posadnutosť Ficom je diagnóza. Možno priam progresívna viera.

„Hľa, dal som vám šliapať po hadoch a škorpiónoch a po všetkej sile nepriateľa, takže vám v ničom neuškodia“      “

(L 10, 19 )

Tak prečo ich ten Fico až tak desí?

Primitívna podlosť sabotérov
Tri slová v titulku. Primitívi, podliaci a sabotéri. Mocibažní skrachovanci, v parlamentných voľbách ohrdnutí nositelia svetlých zajtrajškov. Vyradení zo systému moci občanmi, v každých voľbách všade inde, okrem diktátorských enkláv, zvrchovanými... Čítať ďalej
21 | 12 | 2023 | LIH

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate