Vyjadrenie Matúša Šutaja Eštoka: BOLO UŽ NAČASE SPRAVIŤ NA SLOVENSKU PORIADOK
28 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

BOLO UŽ NAČASE SPRAVIŤ NA SLOVENSKU PORIADOK, TAKŽE ZÁKON BUDE PLATIŤ PRE VŠETKÝCH, uviedol na sociálnej sieti minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD).

Matúš Šutaj Eštok hovorí, že mediálnu kritiku extra nevníma a nerobí si z nej ťažkú hlavu.

"Už pred voľbami sme vedeli, čo chceme urobiť, a to, čo sme ľudom sľúbili aj plníme. Vždy som na každej jednej pozícii pracoval od prvého dňa nástupu a tak to je aj teraz," vysvetľuje minister vnútra.

"Bohužiaľ, pri predchádzajúcej vláde boli do funkcií dosadení ľudia, ktorí neboli dostatočne prípravení, čo sa odzrkadlilo aj na stave bezpečnosti Slovenska a jeho krízovom riadení," myslí si Matúš Šutaj Eštok.

A dodáva: "Bol by som preto rád, keby sme sa pohli dopredu a zákon bude konečne platiť pre všetkých. Aj pre úradníkov, policajtov či mňa, ako ministra."

PODCAST:

Komentáre pod zverejneným príspevkom pribúdajú

-Veľmi rada počúvam p. Ministra! slušne a v pokoji reaguje na všetko super!

- Super pán minister.Perfektné myslenie !

-Pevné nervy nedajte sa znechutiť...!

-LEN SI DÁVAJTE NA SEBA POZOR,LEBO HADI EŠTE NESPIA!

-Minister na správnom mieste.Mikulec Vám nesiahal ani po členky

Matúš Šutaj Eštok koná! Ruší súťaž!
Súťaž na automatizovaný systém porušení pravidiel cestnej premávky sa zruší, upraví a vyhlási nanovo. Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) to avizoval v rozhovore pre TASR. Pôvodné verejné obstarávanie je podľa neho neprehľadné. V novej... Čítať ďalej
28 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik