ODPADNETE čím sa chváli SYN RICHARDA SULÍKA! Nezaprel oteckove maniere (FOTO)
28 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Nechceli by ste byť synom toho správneho otecka? Syn Richarda Sulíka, na Slovensku presláveného bonvivána a hedonistu sa môže „buchnúť po vrecku.“ Či rozhadzuje zo svojho, pretože má Filipa nielen v mene, nevieme, ale je tu istá pravdepodobnosť, že mu k príjemnému živobytiu pomáha jeho podarený otecko.

Ak je vašim predkom rozbíjač barov v Dubaji, šťastie sa na vás usmialo. Táto buržoázna šľachta nemá totiž problémy a talent s míňaním peňazí. Sulík junior teda určite nie. Záviďte. Máte čo. V tejto dobe, keď priemerný občan totiž grgá, pardon za výraz, deti politikov a buržujov míňajú tisícky eur. A nemienia ísť občanom príkladom. Radšej sa pochvália, ako dokážu mrhať financiami. V prípade Filipa Sulíka ide o prejav zdedeného genetického fondu.

Filip Sulík sa nebude zdržiavať v prítomnosti priemerného ľudu. Život si užíva v najluxusnejšej časti hlavného mesta Slovenska. Vozí sa na luxusných hračkách a užíva si život naplno. Momentálne sa na sociálnych sieťach chvastá pred svojimi fanúšikmi a tí mu zobú z ruky. Predstava o ideálnosti materialistického života je im blízka. Nie sú „dnešní.“

NKÚ preveril BAŠAVEL SULÍKOVCOV v DUBAJI! Výsledok je známy!
Státisíce eur von oknom Excesy bývalých členov vlády v Dubaji pri predčasnej rozlúčke s vládnutím vzbudili pohoršenie. Hoci sa snažili zatĺkať, horibilnú tržbu v reštaurácii a prevádzke Take Away ututlať nemožno. Nevedeli hospodáriť v parlamente,... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Filip sa nezdráha pochváliť. Ocko nemusí pochybovať, či je jeho

Priaznivec Filipa Sulíka, ktorý je asi presvedčený, že si priazeň zaslúži, mu na rovinu položil otázku, kde putujú jeho príjmy. Nezaprel svojho otecka a vyjadril sa.

„Na občerstvenie,“ napísal hneď z fleku. Zverejnil i výpis z účtu, na ktorom možno vidieť, že len na jedlo minie mesačne cez 2000 eur. Slováci sú síce národ závistlivý, ale vzhľadom na to, že často musíme obracať tovar v obchode x-krát, kým zvážime, že si ho môžeme kúpiť je to predsa len príliš. Takúto sumu by si nedovolili vyhodiť asi ani v krajinách s vyšším životným štandardom.

Tak nech sa chváli, chlapec. Dokedy mu budú pršať peniaze z neba. Môžu totiž nastať časy, keď mu otecko povie stačilo. Prečo by si teda neužil. Potom sa totiž môže veľmi ľahko stať, že keď nebude môcť platiť svojim kamarátom za ich spoločnosť, obrátia sa mu chrbtom. Preto „Vivat, Filip!“ Raz aj tebe studňa vyschne.

Foto: Facebook: Instagram: Filip Sulík

Foto: Instagram: Filip Sulík

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!