Obhajca Aleny Zsuzsovej je mŕtvy!
28 | 12 | 2023 I Tibor Malý

Zomrel známy slovenský advokát Štefan Neszméry, ktorý bojoval za spravodlivosť a Slovákom priblížil, ako OČTK manipulovali v trestných konaniach

Obhajca Aleny Zsuzsovej v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej zomrel vo štvrtok vo veku 60 rokov. 

O jeho úmrtí informoval portál Plus JEDEN DEŇ.

Podľa informácií, ktoré  k dispozícii Pluska, advokáta Neszméryho previezli minulý týždeň v nedeľu do nemocnice potom, ako mu prišlo zle a jeho stav s apočas víkendu ešte zhoršil. 

Štefan Neszméry prevádzkoval právnickú firmu v Dunajskej Strede.

Zastupoval aj Alenu Zsuzsovú, ktorú súd uznal za vinnú v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a vymeral jej súhrnný trest 25 rokov odňatia slobody.

"Priatelia, dnes nás navždy opustil náš priateľ, advokát, Štefan Neszméry, ktorý mi bol ako brat. Navždy budem spomínať na tie dobré časy, ktoré sme prežili 4 roky na Vojenskom gymnáziu SNP v BB na jednej izbe, na víkendy strávené na letisku v Očovej, na štúdium na Vysokej vojenskej škole vo Výškove a tak isto aj na letisku vo Výškove. Štefan bol človek s veľkým srdcom a večný optimista, ktorý sršal humorom a srandičkami. Štefan, brat môj, odpočívaj v pokoji, uviedol na sociálnej sieti poslanec NR SR," Ivan Ševčík (SNS).

Foto: Zdroj: Facebook: Mária Gogová

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik