RODINNÉ NEŠŤASTIE! Malé, iba trojročné dievčatko zabila elektrina
27 | 12 | 2023 I Dušan Janek

V posledný sviatok vianočný sa stala v obci Lipany obrovská rodinná tragédia. Iba trojročné dievčatko zasiahol elektrický prúd.

V malom domčeku, kde sa táto smutná udalosť stala sa ju ihneď po náraze elektrického prúdu snažil dievčatko zachytiť otec, ktorého elektrina zasiahla tiež, spolu so starou mamou malej Rastislavky. Obaja však túto nehodu prežili.

Nepomohol ani zákrok záchranárov.

Rýchla záchranná služba sa snažila priviesť Rastislavku k životu. „Na mieste zasahovali záchranári. Snažili sa dieťa oživiť, no napriek ich snahe museli konštatovať smrť,“ informovali tvnoviny.sk Malá obec v Prešovskom kraji teda ukončila vianočné sviatky veľmi nepríjemným, až traumatickým spôsobom.

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Mladučký HASIČ Matúš sa už domov NEVRÁTI! Mrazivé DETAILY nešťastia (FOTO)
Zbytočne vyhasol život mladíka, ktorý len nedávno prekročil prah dospelosti. Iba 18-ročný Matúš sa už domov nevrátil po tom, čo s autom narazil do piliera mosta. Z vraku vozidla ho museli hasiči vystrihovať, žiaľ, ani záchranári mu už pomôcť... Čítať ďalej
26 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik